Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάντιθ – Μπαρτσελόνα 0-4: Τεσσάρα στο ρελαντί η Μπάρτσα – Τραγικές στιγμές με κατάρρευση οπαδού

Κάντιθ – Μπαρτσελόνα 0-4: Τεσσάρα στο ρελαντί η Μπάρτσα – Τραγικές στιγμές με κατάρρευση οπαδού

Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα πέρασε με 4-0 από την έδρα της ουραγού Κάντιθ, έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Διακοπή μίας ώρα σχεδόν στο ματς λόγω κατάρρευσης οπαδού στις κερκίδες.

Τέταρτη σερί νίκη για την Μπαρτσελόνα σε μία περίεργη βραδιά στο Κάντιθ. Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο οι Καταλανοί διέλυσαν 4-0 τους ουραγούς της La Liga οι οποίοι έμειναν χωρίς βαθμό και γκολ στο ενεργητικό τους μετά από πέντε αγωνιστικές.

Σοκ στο φινάλε του ματς με κατάρρευση οπαδού και διακοπή του αγώνα για σχεδόν μία ώρα από τον Ντελ Θέρο Γκράντε.

Στην πρώτη θέση ανέβηκε η ομάδα του Τσάβι που έχει πλέον 13 βαθμούς έναντι 12 της Ρεάλ, με τους Μαδριλένους να έχουν βέβαια ένα ματς λιγότερο.

Πρώτη νίκη για την Μπάρτσα κόντρα στην Κάντιθ από τότε που επέστρεψε εκείνη στη μεγάλη κατηγορία, με τους «μπλαουγκράνα» να μετρούν τα δύο προηγούμενα χρόνια δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Διαβάστε επίσης: Με Βρσάλικο κόντρα στον Βόλο ο Ολυμπιακός (Pic)

Η εμφάνιση της Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο ήταν προβληματική αν και θα μπορούσε να έχει σκοράρει. Στο 10′ ο Ραφίνια είχε δοκάρι, ενώ στο 22′ ο ίδιος πλάσαρε έξω από ιδανικό σημείο. Ντεπάι και Φεράν δεν κατάφεραν επίσης να βάλουν γκολ σε δικές τους ευκαιρίες και η λύση δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 55′ ο Γκάβι έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Λεντέσμα έδιωξε προς το πέναλτι όπου ο Ντε Γιονγκ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Το ματς πλέον είχε πάρει τον δρόμο του, ο Τσάβι έριξε στο ματς και τους Λεβαντόφσκι, Πέδρι και Ντεμπελέ και στο 65′ ο Πολωνός επιθετικός έκανε από κοντά με προβολή το 2-0 για την Μπάρτσα.

Στο 82′ ήρθε η διακοπή λόγω της κατάρρευσης του οπαδού και όταν το ματς ξεκίνησε ξανά, η Μπαρτσελόνα πέτυχε ακόμη δύο γκολ. Ο Λεβαντόφσκι στο 86′ έφυγε στην πλάτη της άμυνας για έδωσε έτοιμο γκολ στον Φατί για το 3-0 ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ντεμπελέ με σουτ ύστερα από όμορφη προσωπική ενέργεια.

Κάντιθ: Λεντέσμα, Λουίς Ερνάντεθ, Εσπίνο, Θαλδούα, Εμπαγέ, Άλεξ (59’ Μπονγκοντά), Αλέχο (59’ Αλαρκόν), Φέδε (72’ Αλκαράθ), Λούκας Πέρεθ (72’ Νεγρέδο), Σομπρίνο (72’ Μαμπίλ), Οκάμπο.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μπεγερίν, Αραούχο, Μπαλντέ (77’ Αλόνσο), Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ, Γκάβι (56’ Ντεμπελέ), Ντεπάι (56’ Πέδρι), Τόρες (56’ Λεβαντόφσκι), Ραφίνια (72’ Φάτι).

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024