Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλιάς Κάρολος: Η ιπποτική κίνηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ στην Καμίλα

Βασιλιάς Κάρολος: Η ιπποτική κίνηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ στην Καμίλα

Δεν υπολόγισε σωστά τις αποστάσεις.

Ως πράξη ευγενίας και βελτίωση των παγωμένων σχέσεων που επί χρόνια είχαν χαρακτήρισε ο βρετανικός Τύπος την κίνηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ στην πλέον βασίλισσα Καμίλα.

Συγκεκριμένα την ώρα που η Καμίλα ανεβαίνει τα σκαλιά στην αίθουσα του Παλατιού του Αγίου Ιακώβου, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βρίσκεται ακριβώς πίσω της και κάνει μια κίνηση με το χέρι του για να τη στηρίξει.

Ωστόσο επειδή η Καμίλα εκείνη τη στιγμή ανέβαινε τα σκαλιά, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν υπολόγισε τις αποστάσεις με αποτέλεσμα το χέρι του να μην πάει ακριβώς στη μέση της.

Έτσι παρ΄όλο που στόχος του ήταν να βάλει το χέρι του ιπποτικά στην πλάτη της για να τη στηρίξει, τελικά φαίνεται πως δεν το καταφέρνει ακριβώς.

Σημειώνεται πως λίγη ώρα αργότερα ο βασιλιάς Κάρολος  κατά τη διάρκεια της τελετής ενθρόνησής του μίλησε με τ πιο όμορφα λόγια για τη σύζυγό του.

«Ακόμα και καθώς θρηνούμε, την ευχαριστούμε γι’ αυτή την πιστή ζωή.Έχω βαθιά επίγνωση αυτής της μεγάλης κληρονομιάς και των καθηκόντων και των βαριών ευθυνών της Κυριαρχίας που πέρασαν τώρα σε μένα. Αναλαμβάνοντας αυτές τις ευθύνες, θα προσπαθήσω να ακολουθήσω το εμπνευσμένο παράδειγμα που μου δόθηκε για την προάσπιση της συνταγματικής διακυβέρνησης και να επιδιώξω την ειρήνη, την αρμονία και την ευημερία των λαών αυτών των Νησιών και των Κοινοπολιτειακών Βασιλείων και Εδαφών σε όλο τον κόσμο. Με ενθαρρύνει βαθύτατα η συνεχής υποστήριξη της αγαπημένης μου συζύγου», ανέφερε ο Κάρολος.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024