Παρασκευή 08 Μαϊου 2026
weather-icon 19o
Αργεντινή: Παρουσιαστής άνοιξε σαμπάνια για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ – «Η γριά πήγε στην κόλαση»

Αργεντινή: Παρουσιαστής άνοιξε σαμπάνια για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ – «Η γριά πήγε στην κόλαση»

Ποιος ο λόγος που ο παρουσιαστής στην Αργεντινή «γιόρτασε» τον θάνατο της Ελισάβετ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Παρουσιαστής στην Αργεντινή «γιόρτασε» τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν αντιδράσεις. Μάλιστα, ο Σαντιάγο Κουνέο άνοιξε σαμπάνια στο στούντιο.

Σύμφωνα με την dailystar.co.uk, ο Κουνέο, που εργάζεται στο Canal 22 στην έναρξη της εκπομπής του επιφύλασσε ένα σόου, για τους Αργεντίνους που βρέθηκαν σε πόλεμο με την Αγγλία για τα νησιά Φόκλαντς το 1982.

Ο παρουσιαστής άνοιξε σαμπάνια και ανέφερε με ένα πλατύ χαμόγελο, πως «η σκ… από την Βρετανία πέθανε και αυτά είναι καλά νέα» και τόνισε ότι «πέθανε το κατάλληλο άτομο. Η γριά πήγε στην κόλαση».

Σημειώνεται ότι αρκετοί λαοί δεν δυσαρεστήθηκαν όπως οι Βρετανοί στην είδηση του θανάτου της Ελισάβετ, όπως π.χ. οι Ινδοί και οι Κύπριοι, καθώς η Ελισάβετ όσο καιρό βρισκόταν στην εξουσία δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη για τα εγκλήματα της Βρετανίας στις χώρες αυτές.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=mRdx-YR5Emo

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 08 Μαϊου 2026
Cookies