Οριστικό: Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια της Premier League
Με επίσημη ανακοίνωσή της η Premier League γνωστοποίησε ότι τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής δε θα πραγματοποιηθούν εξαιτίας του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ
Ήταν αναμενόμενο από χθες ότι ο χαμός της βασίλισσας Ελισάβετ θα έφερνε πολλές εξελίξεις στο Νησί.
Οαθλητισμός δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, καθώς όλο το Ηνωμένο Βασίλειο πενθεί την απώλεια της βασίλισσας, η οποία χθες το απόγευμα άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών.
Όπως αναφέρει η διοργανώτρια Αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος, ο χαμός της βασίλισσας Ελισάβετ «υποχρέωσε» τη Λίγκα να πάρει αυτήν την απόφαση, προκειμένου να αποδώσει με αυτόν τον τρόπο φόρο τιμής σε μια θρυλική μορφή του Ηνωμένου Βασιλείου.
Μένει να φανεί πότε θα γίνουν τα παιχνίδια της συγκεκριμένης αγωνιστικής, καθώς το πρόγραμμα είναι έτσι κι αλλιώς πάρα πολύ «φορτωμένο» λόγω και του ερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου.
As a mark of respect to Her Majesty Queen Elizabeth II, this weekend’s Premier League match round will be postponed.
Σημάδια στην καρδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα που υποδηλώνουν «παρατεταμένη αγωνία» και οίδημα που υπήρχε «για αρκετό καιρό», εντόπισε ο ιατροδικαστής όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της δίκης για τον θάνατο του μύθου του ποδοσφαίρου.
Ο Ισπανός Elite διαιτητής, Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ θα σφυρίξει στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των Play offs της Super League, ενώ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Γερμανός Χαρμ Όσμερς