Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ: «Πρέπει να κάνουμε νέα αρχή, δεν δουλεύουμε ως ομάδα» (vid)

Κλοπ: «Πρέπει να κάνουμε νέα αρχή, δεν δουλεύουμε ως ομάδα» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε μετά τη συντριβή της Λίβερπουλ από τη Νάπολι (4-1) και τόνισε πως οι «ρεντς» έχουν ανάγκη από ένα restart.

Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε μια απογοητευτική εμφάνιση χθες (7/9) στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και γνώρισε μια βαριά ήττα από τη Νάπολι (4-1) στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε ότι η ομάδα του έχει ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα, ενώ παραδέχτηκε πως είναι δική του ευθύνη να βρει το πρόβλημα της ομάδας του και να το λύσει.

Διαβάστε επίσης: Παπανικολάου: «Τώρα ξεκινά ένα νέο τουρνουά για μας και πρέπει να πάμε με την ίδια προσήλωση»

«Είναι δύσκολο να δεχτείς αυτό που έγινε αλλά όχι δύσκολο να το εξηγήσεις. Η Νάπολι έκανε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι και εμείς όχι. Τα δύο γκολ που δεχτήκαμε μετά από τα πέναλτι τούς τα σερβίραμε στο πιάτο. Ξέρουμε πώς συνέβη, τώρα θα πρέπει να καταλάβουμε γιατί συνέβη.

Υστερήσαμε σε πολλά πράγματα και θα πρέπει να μηδενίσουμε και να κάνουμε νέα αρχή. Εάν οι άνθρωποι της Γουλβς (σ.σ. επόμενος αντίπαλος στην Premier League) έβλεπαν απόψε το ματς, πιθανότατα να μην μπορούσαν να σταματήσουν από τα γέλια.

Δεν δουλεύουμε ως ομάδα και δεν παίζουμε αρκετά καλά, αυτό είναι προφανές και για αυτό χάνουμε παιχνίδια. Αυτό είναι δική μου ευθύνη και είναι δική μου δουλειά να το βρω. Ξέρουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός.

Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο των «ρεντς» που ταξίδεψαν στην Ιταλία, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν ανησυχεί μήπως απολυθεί, όπως ο Τόμας Τούχελ από την Τσέλσι, είπε:

«Πραγματικά όχι, οι ιδιοκτήτες μας είναι ήρεμοι και περιμένουν από μένα να λύσω την κατάσταση και όχι από κάποιον άλλο».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024