Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νάπολι – Λίβερπουλ 4-1: Οι Παρτενοπέι διέλυσαν τους Reds!

Νάπολι – Λίβερπουλ 4-1: Οι Παρτενοπέι διέλυσαν τους Reds!

Οι Παρτενοπέι έστησαν… πάρτι στο «Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και ισοπέδωσαν την απογοητευτική Λίβερπουλ.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Νάπολι το παιχνίδι με την Λίβερπουλ, με τους Παρτενοπέι να ισοπεδώνουν τους Reds με 4-1, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι γηπεδούχοι έστησαν… πάρτι στο «Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους μια σπουδαία νίκη κόντρα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στη Νάπολι.

Μια ακόμα απογοητευτική εμφάνιση στη φετινή σεζόν από τη Λίβερπουλ, με τη Νάπολι να κυριαρχεί κατά κράτος και να μπαίνει με το… δεξί στο Champions League. Μετά τα αποψινά αποτελέσματα, Νάπολι και Αγιαξ έχουν από τρεις βαθμούς και είναι στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, ενώ Λίβερπουλ και Ρέιντζερς είναι στις δύο τελευταίες. Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα οι Ολλανδοί διέλυσαν με 4-0 τους Σκωτσέζους του Αντόνιο Τσόλακ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και κέρδισαν πέναλτι στο 4’, όταν το σουτ του Ζιελίνσκι σταμάτησε στο απλωμένο χέρι του Μίλνερ. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Ζιελίνσκι να νικάει τον Άλισον και να κάνει το 1-0 για τους Παρτενοπέι.  Στο 18’ οι Παρτενοπέι κέρδισαν δεύτερο πέναλτι, αλλά ο Αλισον είπε «όχι» στον Οσιμέν. Οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι συνήλθαν γρήγορα από το σοκ του χαμένου πέναλτι, με τον Ανγκισά στο 31’ να παίζει το 1-2 με τον Ζιελίνσκι και να κάνει το 2-0 για τους Ιταλούς.

Στο 41’ ο Σπαλέτι χρειάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή, όταν τραυματίστηκε ο Οσιμέν, με τον Τζιοβάνι Σιμεόνε να παίρνει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 με τον νεοεισελθόντα Σιμεόνε. Η Νάπολι μετέτρεψε σε… πάρτι το παιχνίδι με την Λίβερπουλ, με τους γηπεδούχους ουσιαστικά να έχουν πάρει τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Νάπολι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με τον Ζιελίνσκι, με τους Reds να δύο λεπτά αργότερα να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής με τον Ντίας. Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι, με την Νάπολι να κάνει συντήρηση δυνάμεων και να φτάσει σε μια άνετη νίκη, προκαλώντας… τριγμούς στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ.

1ος όμιλος

Άγιαξ – Ρέιντζερς 4-0
Νάπολι – Λίβερπουλ 4-1

Η επόμενη (2η) αγωνιστική:

Λίβερπουλ-Άγιαξ (22:00, 13/9)
Ρέιντζερς-Νάπολι (22:00, 13/9)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Άγιαξ 3 (4-0)
Νάπολι 3 (4-1)
Λίβερπουλ 0 (1-4)
Ρέιντζερς 0 (0-4)

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024