Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ο Νάσμπεργκ

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ο Νάσμπεργκ

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μπήκε ο Ιβάν Νάσμπεργκ ενώ στον ΠΑΟΚ περιμένουν το ύψος της ποινής του Ελ Καντουρί

Μία ευχάριστη είδηση επεφύλασσε η σημερινή (Πέμπτη 8/9) προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις στη Νέα Μεσημβρία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Έπειτα από περίπου 20 ημέρες, ο Ίβαν Νάσμπεργκ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, κάτι που σημαίνει πως επιστρέφει στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για τα προσεχή παιχνίδια. Αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στη Λαμία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Ταυτόχρονα στον Δικέφαλο του βορρά περιμένουν το ύψος της ποινής του Ελ Καντουρί που αποβλήθηκε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Άρη με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πέμπτη (08.09) ήταν η μέρα προπονητικής κορύφωσης στη Νέα Μεσημβρία, με ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, που περιελάμβανε δουλειά τόσο στο κομμάτι της τακτικής, όσο και στη φυσική κατάσταση.

Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε μία άσκηση κατοχής και κυκλοφορίας σε μεγάλο χώρο και στη συνέχεια η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ. Την ώρα που το ένα δούλευε με τον προπονητή πάνω στην αμυντική συμπεριφορά και το pressing, το άλλο περνούσε από μία πίστα με εμπόδια και έπαιζε παιχνίδια 4 Vs 4 σε υψηλό τέμπο, με τους ρόλους να αντιστρέφονται στη συνέχεια.

O Ιβάν Νάσμπεργκ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να είναι ο μόνος παίκτης που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο. Ο στόπερ του Δικεφάλου συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

Την Παρασκευή (09.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024