Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πώς μπορώ να ρίξω το κόστος των σχολικών αγορών;

Πώς μπορώ να ρίξω το κόστος των σχολικών αγορών;

Το μυστικό για να παραμείνετε εντός budget

Τι πρέπει να περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη λίστα σχολικών ειδών; Σίγουρα τσάντα, κασετίνα, μολύβια, στυλό και είδη ζωγραφικής. Αλλά και φόρμες, αθλητικά παπούτσια, έπιπλα που θα κάνουν το διάβασμα ευκολότερο και ένα laptop ικανό να ανταποκριθεί στις μαθητικές ανάγκες.

Ακούγονται πολλά; Φέτος το φθινόπωρο, μπορείτε να τα αποκτήσετε όλα και να βγείτε κερδισμένοι, χάρη στις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more.

Αγορές με… κέρδος

Επιλέγοντας για τις αγορές σας συνεργαζόμενα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας, εξασφαλίζετε έως 10% κέρδος σε go4more πόντους, τους οποίους στη συνέχεια μπορείτε να εξαργυρώσετε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος επιβράβευσης go4more.. Και συμβαίνει τα καταστήματα αυτά να είναι ορισμένα από τα καλύτερα στον τομέα τους.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά χρησιμοποιώντας την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη σας κάρτα για να αγοράσετε:

  • Έπιπλα και εξοπλισμό για το παιδικό ή το εφηβικό δωμάτιο στην ΙΚΕΑ.
  • Όλα τα απαραίτητα για το σχολείο και πολλά περισσότερα στα παιχνιδάδικα Μουστάκας.
  • Αθλητικά είδη, τσάντες, παπούτσια και outfits για κάθε αθλητική περίσταση στα Intersport.
  • Ρούχα, τσάντες και προϊόντα ομορφιάς στα καταστήματα Hondos Center.

Οι προσφορές, που ισχύουν έως και τις 17/9/2022 καλύπτουν αγορές τόσο στα φυσικά όσο και στα ηλεκτρονικά καταστήματα των επιλεγμένων επιχειρήσεων, για να μην χρειαστεί να σταθείτε στην ουρά, και σας εξασφαλίζουν 10% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα και 5% αν προτιμήσετε τη χρεωστική σας ή κάποια προπληρωμένη κάρτα.

Ακόμη μεγαλύτερα κέρδη για hi-tech μαθητές

Μήπως το παιδί χρειάζεται καινούργιο laptop; Τόσο το καλύτερο. Αν σπεύσετε να προμηθευτείτε το κατάλληλο από τα καταστήματα Cosmote και Γερμανός μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, χρησιμοποιώντας είτε την πιστωτική, είτε τη χρεωστική, είτε κάποια προπληρωμένη κάρτα, κερδίζετε το 20% της αξίας του σε go4more πόντους, για κάθε laptop αξίας 349€ και άνω.

Πώς θα αξιοποιήσετε τα κέρδη σας

Το πρώτο βήμα για να επωφεληθείτε από την προσφορά είναι να εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας, σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει ήδη, για να κερδίζετε πόντους σε κάθε αγορά.

Στη συνέχεια, θα είστε σε θέση να τους εξαργυρώσετε σε κάθε κατάστημα από το ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, καλύπτοντας έτσι κάθε σας ανάγκη με λιγότερα ή και με καθόλου χρήματα.

Ξεκινώντας από το φθινόπωρο, με τις πολλές απαιτήσεις και τις νέες αρχές του, αδράξτε την ευκαιρία για πιο αποδοτικές και οικονομικές αγορές. Για να μην του λείψει τίποτα στη διάρκεια της νέας χρονιάς.

Εγγραφείτε τώρα στο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024