Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτευσαν Ελληνες ελεύθεροι σκοπευτές

Πρώτευσαν Ελληνες ελεύθεροι σκοπευτές

Διαγωνισμός... spiners

Είχαν μια ευκαιρία οι Τούρκοι ελεύθεροι σκοπευτές να αναμετρηθούν επί του πεδίου με τους Έλληνες  ελεύθερους σκοπευτές και την έχασαν. Κρίμα, γιατί θα βλέπαμε «πόσα απίδια πιάνει ο σάκος» κατά τη λαϊκή έκφραση. Δεν παρέμειναν να διαγωνισθούν οι Τούρκοι snipers  στον διεθνή στρατιωτικό Διαγωνισμό Ελεύθερων Σκοπευτών «European Best Sniper Team Competition 2022», και κάποια στιγμή αποχώρησαν. Και ξέρετε γιατί;  Επειδή πήραν μέρος για πρώτη φορά και Κύπριοι ελεύθεροι σκοπευτές. Ως γνωστόν η Τουρκία δεν αναγνωρίζει την Κύπρο και όμως επιζητεί την συγκατάθεσή της για να γίνει μέλος της ΕΕ.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Joint Multinational Readiness Center (JMRC) της 7th Army Training Command των ΗΠΑ και έλαβε χώρα στο Hohenfels της Γερμανίας και οι Έλληνες σκοπευτές με τα όπλα τους SSG M1 Steyer διακρίθηκαν, ήρθαν πρώτοι ανάμεσα σε σκοπευτές από 18 χώρες. Οι βολές τους ήταν εκπληκτικές, όλες στο κέντρο σε όποια απόσταση κι αν έριχναν που εντυπωσίασαν τους πάντες και κυρίως τους Αμερικανούς που δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στους ελεύθερους σκοπευτές.
Χθες ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος απένειμε την Ηθική Αμοιβή της «Ευφήμου Μνείας» σε έξι Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς της νεότευκτης Διοίκησης Ειδικού Πολέμου  του ΓΕΕΘΑ που διακρίθηκαν. Να σημειώσω ότι η χώρα μας πήρε μέρος με 2 Ομάδες (ζεύγη) ελεύθερων σκοπευτών οι οποίες κατέκτησαν την 1η (ΕΤΑ) και την 4η θέση (Ζ΄ ΜΑΚ) μεταξύ 36 ομάδων από 18 χώρες (Βουλγαρία, Γερμανία, Ελλάδα, Εσθονία, ΗΠΑ, Ιταλία, Κροατία, Κυπριακή Δημοκρατία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τουρκία, Τσεχία και Φινλανδία).

Πηγή: Βηματοδότης

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024