Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Καγιά: «Δεν θα μου λείψουν κάποιοι συνεργάτες, όπως δεν τους λείπω και εγώ»

Βίκυ Καγιά: «Δεν θα μου λείψουν κάποιοι συνεργάτες, όπως δεν τους λείπω και εγώ»

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για όλα στο «Mega Καλημέρα».

Η Βίκυ Καγιά μίλησε αποκλειστικά στηn κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για όλους και για όλα. Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο επιστρέφει ξανά στο νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας GNTM μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Ο νέος  κύκλος αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικός από τον προηγούμενο καθώς οι αλλαγές είναι πολλές. Ξεκινώντας φυσικά από τα διαφορετικά πρόσωπα που θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή. Η Βίκυ Καγιά σχολίασε την επιστροφή της στο ριάλιτι μόδας GNTM αλλά και ποιοι συνάδερφοί της δεν της λείπουν.

«Είναι η έβδομη χρονιά και στις έβδομες χρονιές υπάρχει φαγούρα» δήλωσε χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια μιλώντας για την επιστροφή της στο ριάλιτι μόδας, «Greece’s Next Top Model». Αποκάλυψε πως το ριάλιτι show έχει αλλάξει από τη ρίζα του και πως ακόμα και η παραγωγή είναι άλλη.

Φυσικά αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη Σοφία Χατζηπαντελή, την οποία χαρακτήρισε μία «σταρ». «Παγκόσμια σταρ» συγκεκριμένα.

«Η Σοφία είναι μια παγκόσμια σταρ. Στην Αμερική το να είσαι ξεχωριστός, το να έχεις μια πολύ διαφορετική εικόνα από τους άλλους σε κάνει σταρ. Και η κοπέλα είναι σταρ».

«Δεν θα μου λείψουνε, όπως και εγώ δεν τους λείπω»

Η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε όμως, και στους παλιούς της συνεργάτες καθώς και στα προηγούμενα πρότζεκτ που είχε αναλάβει.

«Εγώ προτείνω πάρα πολύ κόσμο, αλλά δεν μπορώ να επιβάλω κάποιον αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του» δήλωσε η ίδια ενώ αποκάλυψε πως έχει επικοινωνία με τον Άγγελο Μπράτη.

«Με τον Άγγελο μιλάμε, ανταλλάσσουμε μηνύματα κτλπ. Δεν θα μου λείψουνε, έχουμε και όποια σχέση έχουμε, τυπική αλλά όπως και εγώ δεν τους λείπω, έτσι και μένα δεν θα μου λείψουν» είπε χαρακτηριστικά, αναφορικά με ορισμένους πρώην συνεργάτες της.

Ερωτώμενη για τα νούμερα τηλεθέασης δήλωσε πως ποτέ δεν την άγχωσαν, ωστόσο το μεγαλύτερο άγχος της είναι να τα καταφέρει. «Είμαι 44 και δεν είμαι ρομπότ» συμπλήρωσε.

Σχετικά με τα άλλα πρότζεκτ που είχε αναλάβει να παρουσιάσει, δήλωσε πως «λάτρεψε» το «Dancing with the Stars», ωστόσο εκτιμά πως ο κύκλος αυτός για εκείνη έχει κλείσει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024