Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Παπαμιχάηλ: Ο άγνωστος γάμος του - Η κολλητή της Αλίκης που λάτρεψε τον γιο τους

Δημήτρης Παπαμιχάηλ: Ο άγνωστος γάμος του – Η κολλητή της Αλίκης που λάτρεψε τον γιο τους

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκε ξανά μετά τον χωρισμό του μετά την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μπορεί να έζησε έναν έρωτα ζωής με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά δεν ήταν η μόνη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά.

Ο σούπερ σταρ του ελληνικού κινηματογράφου μετά την Αλίκη Βουγιουκλάκη ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό τη ζωή του.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκε τη Νανά Ειλικρινή, με την οποία έμεινε μαζί έως το 1990, οπότε και χώρισαν οι δρόμοι τους.

Η Νανά Ειλικρινή ήταν μια γυναίκα, η οποία αγάπησε πολύ και τον γιο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννη, και εκείνος στο βιβλίο «Έχω ένα μυστικό» τη χαρακτηρίζει πολυαγαπημένη, αλλά και «πυροσβέστη» αφού ήταν εκείνη που δρούσε σαν «ασπίδα» στις σχέσεις με τον πατέρα του.

Μάλιστα, η Νανά Ειλικρινή έκανε και πολύ καλή παρέα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Νανά είχε γίνει πολύ καλή φίλη με την Αλίκη και της μιλούσε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο γάμο της. Όταν η Νανά παρουσιάστηκε σε μια τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε: «Η Αλίκη κι εγώ κάναμε στρατό με τον Δημήτρη».

Σπάνιο ντοκουμέντο

Η δημοσιογράφος Ελενα Μακρή-Λυμπέρη έχει ανεβάσει στον συλλεκτικό της λογαριασμό στο instagram δύο φωτογραφίες από τον γάμο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με τη Νανά Ειλικρινή, στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

«Ο δεύτερος γάμος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ είχε τελεστεί σε στενό κύκλο, σε αντιδιαστολή με αυτόν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Οι σπάνιες αυτές φωτογραφίες από το άλμπουμ της Νανάς Ειλικρινή είχαν παραχωρηθεί στον Μάκη Δελαπόρτα για μια φωτό-βιογραφία του αξέχαστου ηθοποιού λίγο μετά τον θάνατο του το 2004. Έπειτα από το χωρισμό του από την Αλίκη ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκε το 1975 την Νανά Ειλικρινή, με την οποία έμειναν μαζί μέχρι το 1990», γράφει στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος.

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024