Όλα μηδέν στην Κρεμόνα – Ματσάρα χωρίς νικητή στην Σπέτσια
Απόλυτη μοιρασιά για Κρεμονέζε και Σασσουόλο που έμειναν στο 0-0, ενώ στην Σπέτσια έγινε ματσάρα αφού η τοπική ομάδα έμεινε στο 2-2 με την Μπολόνια
Έπειτα από ένα μοιρασμένο παιχνίδι, Κρεμονέζε και Σασουόλο αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως τέρματα στο «Τζιοβάνι Ζίνι», σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Serie A.
Με την Σασουόλο αγωνίστηκε για 75 λεπτά ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Μάλιστα, έπαιξε σε ρόλο αριστερού εξτρέμ και ήταν δημιουργός της μίας από τις δύο σπουδαίες ευκαιρίες που έχασαν οι φιλοξενούμενοι με τον Αντρέα Πιναμόντι.
Η Κρεμονέζε, που πήρε τον πρώτο της βαθμό στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στη νίκη αν ο Σιρίλ Ντέσερς ήταν πιο εύστοχος προ του Αντρέα Κονσίλι.
Διαβάστε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η φάση που έκανε τον πλανήτη να παραμιλά
Σπέτσια -Μπολόνια 2-2: Ματσάρα στην Σπέτσια!
Σε ένα συναρπαστικό ματς Σπέτσια και Μπολόνια ήρθαν ισόπαλες με 2-2 με μεγάλο πρωταγωνιστή των φορ των φιλοξενούμενων Μάρκο Αρναούτοβιτς.
Αρχικά στο 7′ ο Αυστριακός φορ άνοιξε το σκορ με πολύ ψύχραιμο πλασέ μετά τη σέντρα του Μεδέλ. Η Σπέτσια σκόραρε όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Μπαζτόνι έκανε φοβερή ενέργεια έξω από την περιοχή και με συρτό σουτ έγραψε το 1-1.
Η ολική ανατροπή έγινε στο 54′ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαζτόνι από δεξιά, ο Σκούτεν πέτυχε αυτογκόλ με κεφαλιά για το 2-1.
Την τελευταία λέξη είπε όμως ο Αρναούτοβιτς στο 64′ που έφυγε μόνος με τον Ντραγκόβσκι και τον εκτέλεσε για το 2-2.
- Ο Εμπαπέ βγάζει δίπλωμα οδήγησης
- «Συμβούλιο Ειρήνης»: Αντιμέτωπη με τους Ευρωπαίους ΥΠΕΞ η Σούιτσα μετά τη συμμετοχή της στη συνεδρίαση
- Τέμπη: Διευκρινίσεις από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τις εκταφές των θυμάτων της τραγωδίας
- Θεσμικό ρήγμα στις ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο βάζει φρένο στην ικανότητα του Τραμπ να αποφασίζει και διατάσσει
- Μεγάλο δέντρο έπεσε σε μάντρα πολυκατοικίας στη Δροσιά – Ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Η Βέρντερ Βρέμης ακύρωσε το ταξίδι στις ΗΠΑ λόγω της ICE



