Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπράιτον διέλυσε τη Λέστερ (5-2)

Η Μπράιτον διέλυσε τη Λέστερ (5-2)

Η εξαιρετική Μπράιτον διέλυσε με 5-2 τη Λέστερ και την άφησε στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό μετά από έξι αγωνιστικές.

Τρομερή Μπράιτον διέσυρε με 5-2 τη Λέστερ και εδραιώθηκε στην τετράδα της Premier League. Στον πάτο με μόλις έναν βαθμό μετά από έξι αγωνιστικές οι απογοητευτικές «Αλεπούδες».

Το ματς ξεκίνησε με τις ιδανικές προϋποθέσεις για τη Λέστερ αφού πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Ιενάτσο από ασίστ του Ντάκα έκανε το 0-1. Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ καθώς με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών η Μπράιτον έκανε το 1-1 με αυτογκόλ του Τόμας από προσπάθεια του Τροσάρ.

Διαβάστε επίσης: Λιθουανία – Γερμανία 107-109:Τι ματς Θεέ μου: Η Γερμανία γονάτισε τη Λιθουανία και πλησιάζει την εθνική μας!

Πέντε λεπτά μετά ήρθε και η ανατροπή όταν η Μπράιτον έφυγε στην κόντρα, ο Μουεπού άνοιξε δεξιά στον Καϊσέδο κι εκείνος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-1. Το ματς είχε τρομερό ρυθμό και η Λέστερ έφτασε στο 2-2 στο 33′, με τον Τίλεμανς να βγάζει μαγική μπαλιά και ο Ντάκα με ωραίο κατέβασε και πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 47′ ακυρώθηκε γκολ του Μακ Άλιστερ για το 3-2, το οποίο ήρθε τελικά στο 64′ με τον Τροράρ από ασίστ του Γκρος. Με πέναλτι του Μακ Άλιστερ στο 69′ έγινε το 4-2 και ο θρίαμβος της Μπράιτον ολοκληρώθηκε στο 90+7′ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Μακ Άλιστερ.

Μπράιτον: Σάντσεθ, Φέλτμαν, Γουέμπστερ, Ντανκ, Μαρτς (90+3’ Λάμπτεϊ), ΜακΆλιστερ, Μουεπού (84’ Ουντάβ), Γκρος, Καϊσέδο (90+3’ Γκίλμουρ), Τροσάρ (89’ Εστουπινιάν), Γουέλμπεκ

Λέστερ: Γουόρντ, Έβανς, Τζάστιν, Τόμας, Τίλεμανς (73’ Ντιούσμπερι Χολ), Εντιντί, Μάντισον, Μπαρν (46’ Καστάιν), Σουμαρέ (73’ Αμαρτέι), Ιεανάτσο (73’ Βάρντι), Ντάκα

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024