Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φιορεντίνα – Γιουβέντους 1-1: «Στοπ» στη Φλωρεντία για τη Μεγάλη Κυρία

Φιορεντίνα – Γιουβέντους 1-1: «Στοπ» στη Φλωρεντία για τη Μεγάλη Κυρία

Η αξιόμαχη και καλύτερη Φιορεντίνα απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Γιουβέντους που σε πέντε αγώνες σημειώνει την τρίτη της απώλεια βαθμών

Aκόμα μία γκέλα για τη Γιουβέντους που είναι η τρίτη σε πέντε ματς στη Serie A αφού ήρθε ισόπαλη με 1-1 στη Φλωρεντία απέναντι στη Φιορεντίνα.

Το ματς άρχισε ιδανικά για τη Μεγάλη Κυρία αφού στο 8′ ο Μίλικ με προβολή σε κενή εστία άνοιξε το σκορ ουσιαστικά στην πρώτη φάση του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης: Οι προτάσεις που είχε ο Μαρσέλο πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό

Η συνέχεια όμως είχε μόνο Φιορεντίνα αφού πίεσε ασφυκτικά και σε μια ταχύτατη αντεπίθεση στο 29′ μετά από κόρνερ της Γιούβε ο Κουαμέ έτρεξε το μισό γήπεδο και νίκησε τον Περίν για το 1-1.

Τα πράγματα πήγαν να γίνουν εφιαλτικά για τη Γιουβέντους αφού ο Παρέδες έκανε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Γιόβιτς αλλά με ο Περίν με απόκρουση και το δοκάρι σύμμαχο κράτησαν το 1-1.Στην επανάληψη η Γιούβε δεν κράτησε καθόλου μπάλα, η Φιορεντίνα έκανε τις καλύτερες στιγμές με μεγαλύτερη αυτή του Άμραμπατ που έδιωξε σε κόρνερ ο Περίν στο 88΄για το τελικό 1-1.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Μπιράγκι, Ντοντό, Ιγκόρ, Μπαράκ (79’ Ζουρκόβσκι), Μιλένκοβιτς (54’ Μαρτίνες), Άμραμπατ, Μαλέχ (62′ Μαντραγκόρα), Γιόβιτς (78’ Καμπράλ), Σοτίλ, Κουαμέ (62’ Ικονέ)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Ντανίλο, Σάντρο (79’ Μπονούτσι), Μπρέμερ, Κουαδράδο (64’ Μιρέτι), Κόστιτς (64’ Κεν), Παρέδες (83’ Φατζιόλι), ΜακΚένι, Ντι Μαρία (46’ Ντε Σίλιο), Λοκατέλι, Μίλικ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024