Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αργεντινή: Η τρομακτική στιγμή που άνδρας σημαδεύει με όπλο την αντιπρόεδρο Κριστίνα Κίρσνερ

Αργεντινή: Η τρομακτική στιγμή που άνδρας σημαδεύει με όπλο την αντιπρόεδρο Κριστίνα Κίρσνερ

Οι αρχές συνέλαβαν τον δράστη

Τον τρόμο με τα μάτια της είδε, η αντιπρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Κίρσνερ, όταν άνδρας την σημάδευε με όπλο στο κεφάλι.

Ευτυχώς για την ίδια ο άνδρας παρ΄όλο που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  τράβηξε την σκανδάλη, το πιστόλι δεν εκπυρσοκρότησε .

Σημειώνεται πως η αντιπρόεδρος Κριστίνα Κίρσνερ έβγαινε από το αυτοκίνητο που τη μετέφερε στην κατοικία της, στη συνοικία Ρεκολέτα, όταν ο δράστης την σημάδεψε με όπλο στο κεφάλι.

Η στιγμή της επίθεσης

Μετά το σοκαριστικό περιστατικό, οι αρχές της Αργεντινής συνέλαβαν χθες Πέμπτη τον δράστη γεγονός που επιβεβαίωσε και ο υπουργός Ασφάλειας Ανίμπαλ Φερνάντες.

Αρκετά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν την εικόνα όπου το πιστόλι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπο της αντιπροέδρου.

«Είδα ένα χέρι να ξεπροβάλει πάνω από τον ώμο μου κρατώντας όπλο και μαζί με κόσμο γύρο μου τον θέσαμε υπό έλεγχο», είπε επιτόπου στο Γαλλικό Πρακτορείο υποστηρικτής της κυρίας Κίρσνερ, που δεν θέλησε να δώσει το όνομά του. Εικονίζεται καθαρά να συμμετέχει στην εξουδετέρωση του ενόπλου στα τηλεοπτικά πλάνα.

«Τώρα το συμβάν θα αναλυθεί από το προσωπικό της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της αστυνομίας», θα εξεταστούν «τα δακτυλικά αποτυπώματα και οι διαθέσεις αυτού του προσώπου», είπε ο υπουργός Φερνάντες, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως ο ύποπτος, 35 ετών, έχει καταγωγή από τη Βραζιλία.

Σε τηλεοπτικό διάγγελμά του αργά το βράδυ, ο πρόεδρος Αλμπέρτο Φερνάντες τόνισε πως «το όπλο του υπόπτου περιείχε πέντε σφαίρες», αλλά «για λόγο που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, δεν πυροβόλησε παρότι τραβήχτηκε η σκανδάλη».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024