Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Χίλαρι Κλίντον σε σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας 2022

Η Χίλαρι Κλίντον σε σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας 2022

Ντυμένη με ένα γαλάζιο καφτάνι -αντί για τις χαρακτηριστικές της εμφανίσεις με παντελόνι-, το οποίο καφτάνι συνδύασε με υφασμάτινες φλατ μπαλαρίνες.

Η Χίλαρι Κλίντον εξέπληξε το κοινό στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας 2022 την Τετάρτη με μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Ντυμένη με ένα γαλάζιο καφτάνι αντί για το χαρακτηριστικό της παντελόνι, μαζί με υφασμάτινα μυτερά φλατ, η πρώην πρώτη κυρία και πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ παρακολούθησε την τελετή έναρξης του ιταλικού φεστιβάλ, η οποία περιελάμβανε την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Νόα Μπάουμπαχ, «Λευκός Θόρυβος».

Η 74χρονη πολιτικός, μέλος του δημοκρατικού Κόμματος, συμπλήρωσε το αναπάντεχο και κομψό outfit της με ένα μια σειρά από διάφανα βραχιόλια, ασημένια σκουλαρίκια και ένα αστραφτερό κολιέ που έγραφε «Jasper» – το όνομα του μικρότερου εγγονού της.

Photo: REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Τελευταία φορά εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί στο Met Gala του 2022 τον Μάιο, ντυμένη με ένα φόρεμα Altuzarra κεντημένο με τα ονόματα γυναικών που έσπασαν τα όρια, όπως η Harriet Tubman, η Rosa Parks, η Madeline Albright, η Lady Bird Johnson και άλλες.

Οι θαυμαστές της πρώην υποψήφιας προέδρου ενθουσιάστηκαν που την είδαν στη Βενετία.

«Η Χίλαρι βιώνει την καλύτερη φάση της ζωή της όπως είδαμε στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας», έγραψε κάποιος στο Twitter, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Η Χίλαρι Κλίντον με καφτάνι είναι η αγαπημένη μου Χίλαρι».

Κάποιοι αστειεύτηκαν γράφοντας: «είναι η Χίλαρι Κλίντον που καλύπτει τη Βενετία για το Indiewire».

Πολλοί υπέθεσαν ότι η Κλίντον ήταν εκεί για να υποστηρίξει το Netflix, τον παραγωγό του «Λευκού Θορύβου» αλλά και του επερχόμενου ντοκιμαντέρ της Κλίντον και της κόρης της Τσέλσι, «In Her Hands» – αλλά ένας εκπρόσωπος του Netflix δήλωσε στο The Hollywood Reporter ότι η εμφάνιση της Κλίντον δεν είχε σχέση με το θέμα.

«Η Χίλαρι ήταν καλεσμένη του φεστιβάλ για την εναρκτήρια βραδιά. Δεν είναι δική μας δουλειά, αλλά φυσικά συνεργαζόμαστε μαζί της για το «In Her Hands» που κάνει πρεμιέρα στο TIFF και στο Netflix στις 16 Νοεμβρίου», είπαν.

Εκτός από την προώθηση της ταινίας «In Her Hands» στο Τορόντο, η Τσέλσι και η Χίλαρι θα μιλήσουν και οι δύο στο φεστιβάλ για να υποστηρίξουν το ντοκιμαντέρ τους στο Apple TV+, «Gutsy» – οπότε μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και από τις δύο Κλίντον.

Photo: REUTERS/Yara Nardi

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024