Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποκλοπές: Ενταση με το «καλημέρα» στη Θεσμών και Διαφάνειας - Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η συνεδρίαση

Υποκλοπές: Ενταση με το «καλημέρα» στη Θεσμών και Διαφάνειας – Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η συνεδρίαση

Αποφασίστηκε να χωριστούν σε δύο ομάδες

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας ξεκίνησε η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την ακρόαση πρώην και νυν διοικητών της ΕΥΠ αλλά και προσώπων που φέρονται να συνδέονται με την επισύνδεση στο κινητό τηλέφωνο του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίθουσα της Γερουσίας στον πρώτο όροφο του Μεγάρου της Βουλής είναι αποκλεισμένη και ουδείς μπορεί να πλησιάσει.

Διαβάστε επίσης: Συνεργάτες Καραμανλή – «Διαβάστε προσεκτικά την ομιλία του – Δεν εμπεριέχει αιχμές κατά της κυβέρνησης»

Ενταση

Με το «καλημέρα», πάντως, επικράτησε ένταση για διαδικαστικά ζητήματα αλλά και για τον τρόπο ακρόασης των οκτώ συν έναν προσώπων (σ.σ. υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης).

Αποφασίστηκε ύστερα από πρόταση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Τζαβάρα, να χωριστούν σε δύο ομάδες κι αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με πληροφορίες η ακρόαση των πρώην διοικητών της ΕΥΠ Θεόδωρου Δραβίλα, Γιάννη Ρουμπάτη και Παναγιώτη Κοντολέοντος, καθώς και του τέως γ.γ. του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη.

Παρών στη συζήτηση και των δύο γκρουπ θα είναι ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Οι βουλευτές, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν τα κινητά τους τηλέφωνα. Άλλωστε, κατά τη χθεσινή διάσκεψη των προέδρων ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ διαφώνησαν με την «αφαίρεση» των κινητών τηλεφώνων παρά τις υποδείξεις του Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου και ύστερα από ένα διάλειμμα περίπου μιας ώρας θα ξεκινήσει η ακρόαση των υπολοίπων τεσσάρων προσώπων: του νυν διοικητή της ΕΥΠ Θεμιστοκλή Δεμίρη, της εισαγγελέως εφετών εποπτεύουσας στην ΕΥΠ Βασιλικής Βλάχου, του εισαγγελέα εφετών Κωνσταντίνου Τζαβέλλα και του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024