Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μουλκιώτης: Εκτός παιδικών σταθμών 40.000 παιδιά με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Μουλκιώτης: Εκτός παιδικών σταθμών 40.000 παιδιά με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη

«Για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής όλα τα παιδιά πρέπει να ενταχτούν στους παιδικούς, βρεφικούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ. Έτσι ασκείται ουσιαστική κοινωνική πολιτική»

Την καταγγελία ότι μένουν 40.000 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών εκτός παιδικών σταθμών μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα voucher τη σχολική χρονιά 2022-2023 έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του κόμματος Γιώργος Μουλκιώτης.

Δυστυχώς επαληθεύτηκε

Ο Γιώργος Μουλκιώτης καταλογίζει ευθύνη στην κυβέρνηση και την κατηγορεί για ανικανότητα ζητώντας παράλληλα την ένταξη όλων των παιδιών στους παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Μουλκιώτη έχει ως εξής:

«Δυστυχώς, επαληθεύτηκε η πρόβλεψή μας, μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων για τα voucher στους παιδικούς σταθμούς του προγράμματος «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβασή παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» για την περίοδο 2022 – 2023.

Μη ορθολογική κατανομή

»40.000 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, παραμένουν εκτός δομών το σχολικό έτος 2022-2023.

»Η μη ορθολογική κατανομή ανάλογα με τις ανάγκες των γεωγραφικών περιοχών οδήγησε σε σοβαρές απώλειες, αποδεικνύοντας την ανικανότητα της Κυβέρνησης να σχεδιάσει και να διαχειριστεί αποτελεσματικά το ζήτημα.

»Για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής όλα τα παιδιά πρέπει να ενταχτούν στους παιδικούς, βρεφικούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ. Έτσι ασκείται ουσιαστική κοινωνική πολιτική».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024