Μουλκιώτης: Εκτός παιδικών σταθμών 40.000 παιδιά με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη
«Για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής όλα τα παιδιά πρέπει να ενταχτούν στους παιδικούς, βρεφικούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ. Έτσι ασκείται ουσιαστική κοινωνική πολιτική»
Την καταγγελία ότι μένουν 40.000 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών εκτός παιδικών σταθμών μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα voucher τη σχολική χρονιά 2022-2023 έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του κόμματος Γιώργος Μουλκιώτης.
Δυστυχώς επαληθεύτηκε
Ο Γιώργος Μουλκιώτης καταλογίζει ευθύνη στην κυβέρνηση και την κατηγορεί για ανικανότητα ζητώντας παράλληλα την ένταξη όλων των παιδιών στους παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ.
Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Μουλκιώτη έχει ως εξής:
«Δυστυχώς, επαληθεύτηκε η πρόβλεψή μας, μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων για τα voucher στους παιδικούς σταθμούς του προγράμματος «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβασή παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» για την περίοδο 2022 – 2023.
Μη ορθολογική κατανομή
»40.000 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, παραμένουν εκτός δομών το σχολικό έτος 2022-2023.
»Η μη ορθολογική κατανομή ανάλογα με τις ανάγκες των γεωγραφικών περιοχών οδήγησε σε σοβαρές απώλειες, αποδεικνύοντας την ανικανότητα της Κυβέρνησης να σχεδιάσει και να διαχειριστεί αποτελεσματικά το ζήτημα.
»Για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής όλα τα παιδιά πρέπει να ενταχτούν στους παιδικούς, βρεφικούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ. Έτσι ασκείται ουσιαστική κοινωνική πολιτική».
- ΣΥΡΙΖΑ: Ξανά στον «αέρα» η Κεντρική Επιτροπή – Παρόντες οι «κομμένοι» – Εν αναμονή αποφάσεων
- Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια οι συλληφθέντες για τη φονική επίθεση στο σπίτι της Βάγιας Νέστορα
- Πώς να προστατέψετε τις καταθέσεις από κατασχέσεις
- Θεσπρωτία: Για εμπρησμό από αμέλεια συνελήφθη άνδρας που έβαλε φωτιά στο Καστρί
- Πάολα Ρεβενιώτη: Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα της είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο
- Η γήρανση του πληθυσμού ίσως να μην κοστίζει όσο φοβόμαστε
- Το μήνυμα του Παπανικολάου μετά την ανανέωση: «Να δημιουργήσουμε νέες θρυλικές στιγμές για τον Ολυμπιακό μας» (vid)
- «ΠΑΣΟΚ… άρα on air»: Το πρώτο επεισόδιο του vidcast «ΠΑΣΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442