Η Τατιάνα Στεφανίδου μαζί με την κόρη της Λυδία στη Νέα Υόρκη
H γνωστή δημοσιογράφος συνόδευσε την κόρη της στην Αμερική λίγο πριν εκείνη ξεκινήσει τις σπουδές της.
Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται αυτές τις μέρες η Τατιάνα Στεφανίδου, λίγο πριν από την πρεμιέρα της στον Alpha με την εκπομπή T-live. Ο λόγος είναι ξεχωριστός και πολύ οικογενειακός, καθώς η κόρη της, Λυδία Ευαγγελάτου ξεκινά τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.
Διαβάστε επίσης: Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ποιοι είναι οι χρυσοί κληρονόμοι της – Το διαμέρισμα στην Αεροπαγίτου και τα ακίνητα
Στο πλευρό της μονάκριβης κόρης
Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, η οποία φροντίζει να είναι πάντα δίπλα στα παιδιά της και να τα στηρίζει σε κάθε τους απόφαση ενθαρρύνοντάς τα να κυνηγούν τα όνειρά τους, δε θα μπορούσε να είναι απούσα από μια τόσο σημαντική για τη ζωή της κόρης της περίοδο.
Το βράδυ της Τρίτης 30/8, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις προετοιμασίες στο σπίτι της Λυδίας.
«Νέα ζωή ψυχή μου. Το σύμπαν μικρό για να χωρέσει το συναίσθημα. Σε λατρεύω!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
- Ιράν: Επίθεση Λευκού Οίκου και Πενταγώνου στο CNN για «ψευδείς πληροφορίες»
- Θέλει να πλήξει «πολύ σκληρά» το Ιράν «την επόμενη εβδομάδα», ανακοινώνει ο Τραμπ
- Τζέφρι Επσταϊν: Για πρώτη φορά ο πρώην πρίγκιπας Αντριου και ο Μάντελσον εμφανίζονται μαζί του σε φωτογραφία
- ΚΚΕ: Με πρόσχημα την κακοποίηση των παιδιών, προωθείται η παρακολούθηση των πάντων από την ΕΕ
- Ιράν: Τον «πρίγκιπα διάδοχο» Παχλαβί ευγνωμονεί ο Ζελένσκι – Συνάντηση στο Παρίσι
- Το Ιράν απειλεί να πλήξει πετρελαϊκές υποδομές στην περιοχή μετά τις απειλές Τραμπ για τη νήσο Χαργκ



