Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον «πάγο» ο Καραντώνης για τα λάθη στην Τρίπολη

Στον «πάγο» ο Καραντώνης για τα λάθη στην Τρίπολη

Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ γνωστοποίησε ότι ο Ελληνα ρέφερι τίθεται στο περιθώριο, μετά τα τραγικά λάθη που έκανε στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα.

Στο… περιθώριο θέτει τον Δημήτρη Καραντώνη ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, μετά την τραγική διαιτησία του Έλληνα ρέφερι στο χθεσινό παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό, για την 2η αγωνιστική της Super League.

Ο Καραντώνης δεν έδωσε δύο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, αφού έκλεισε τα μάτια τόσο στο χέρι του Τζουκάνοβιτς στο 82’ όσο και στην ανατροπή του Ματιέ Βαλμπουενά στο 87’ δύο φάσεις στις οποίες στάθηκαν οι Κάρλος Κορμπεράν και Γιώργος Μασούρας, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Συμφωνία του Άρη με τον Ισπανό, Ραούλ Κανέδα

Ο Στιβ Μπένετ βάζει στο «ψυγείο» τον Δημήτρη Καραντώνη για τους επόμενους μήνες, όπως γνωστοποιεί στη δήλωση που έκανε το απόγευμα της Τρίτης.

Συγκεκριμένα η δήλωση Μπένετ αναφέρει:

«Σε συνέχεια του αγώνα μεταξύ της Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης και της Π.Α.Ε Ολυμπιακός, ο οποίος διεξήχθη την Δευτέρα 29/08/2022, η ΚΕΔ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συνολική απόδοση ορισμένων εκ των αξιωματούχων του αγώνα δεν ήταν αποδεκτή.

Ως αποτέλεσμα, η Κ.Ε.Δ. θα λάβει τα αρμόζοντα εσωτερικά πειθαρχικά μέτρα και θα παρέχει για μερικούς μήνες περαιτέρω επιπρόσθετη κατάρτιση και εκπαίδευση σε αυτούς τους αξιωματούχους προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το επίπεδο της απόδοσης πληροί τις προϋποθέσεις των προτύπων που αναμένονται από όλους τους αξιωματούχους αγώνα σε αυτό το επίπεδο».

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024