Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ θα δωρίσει την αποζημίωση για τις φωτογραφίες από το δυστύχημα

Η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ θα δωρίσει την αποζημίωση για τις φωτογραφίες από το δυστύχημα

Το συγκεκριμένο ίδρυμα συνεχίζει την κληρονομιά του Kόμπι και της Τζιάνα προσφέροντας ευκαιρίες σε μη προνομιούχους νέους αθλητές

H Βανέσα Μπράιαντ θα δωρίσει στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Mamba and Mambacita Foundation» το ποσό των 16 εκατομμυρίων δολαρίων που θα πάρει ως αποζημίωση για τη διαρροή φωτογραφιών από το μοιραίο δυστύχημα του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης τους, Τζιάνα στις 26 Ιανουαρίου 2020.

Ο δικηγόρος της, Luis Li, σύμφωνα με τους Los Angeles Times, δήλωσε ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα συνεχίζει την κληρονομιά του Kόμπι και της Τζιάνα προσφέροντας ευκαιρίες σε μη προνομιούχους νέους αθλητές.

Μετά τη δίκη που κράτησε 11 εβδομάδες η Βανέσα Μπράιαντ δημοσιοποίησε στο Instagram μία φωτογραφία της ίδιας, του Κόμπι και της Τζιάνα να χαμογελούν γράφοντας στη λεζάντα: «Όλα για εσάς! Σας αγαπώ! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον Κόμπι και την Τζίτζι!».

Σημειωτέον η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε συμπτωματικά την Ημέρα του Κόμπι Μπράιαντ (24 Αυγούστου). Η ημερομηνία επιλέχθηκε λόγω των αριθμών του Μπράιαντ στις φανέλες του (8 και 24).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024