Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκέλα για την Τβέντε του Τζόλη – «Εξάρα» η Αϊντχόφεν

Γκέλα για την Τβέντε του Τζόλη – «Εξάρα» η Αϊντχόφεν

Η Τβέντε του Χρήστου Τζόλη έπεσε… θύμα έκπληξης καθώς ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από τη Φόλενταμ για την 4η αγωνιστική της Eredivisie, ενώ η Αϊντχόφεν διέλυσε με 6-1 την Εξέλσιορ, πετυχαίνοντας την 3η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Άλκμααρ και Αϊντχόφεν διατηρούν το απόλυτο στο ξεκίνημα της Eredivisie (όπως και ο Άγιαξ), ενώ η Τβέντε του Χρήστου Τζόλη ηττήθηκε εκτός έδρας από την Φόλενταμ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Η Αϊντχόφεν έκανε «πάρτι» στο «σπίτι» της Εξέλσιορ και με το εντυπωσιακό 6-1 έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα (έχει ματς λιγότερο). Η επίθεση της ομάδας του Ρούουντ Φαν Νιστελρόι εξακολουθεί να «βγάζει φωτιές», καθώς με τα έξι γκολ που πέτυχε σήμερα έφτασε τα 15 σε τρεις αγώνες (νίκησε 5-2 εκτός τους Γκόου Αχέντ και 4-1 εντός στην πρεμιέρα την Έμεν).

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ 4-0: Πάρτι με Λέβα στο «Καμπ Νου»

Με τον Χρήστο Τζόλη στην ενδεκάδα για 71 λεπτά (αντικαταστάθηκε από τον Τσέρνι) η Τβέντε έπεσε «θύμα» έκπληξης, καθώς ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Φόλενταμ. Το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Ζέφουικ στο 83ο λεπτό.

Παντελής Χαρζηδιάκος και Βαγγέλης Παυλίδης βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της Άλκμααρ (ο πρώτος αντικαταστάθηκε στο 64΄ και ο δεύτερος στο 46΄), με την ΑΖ να παίρνει το «τρίποντο» στο 90΄ με το γκολ του Κλάσιε επικρατώντας της Καμπούουρ με 1-0. Από το 56΄ οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γιάκομπς.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024