Η Εθνική Ελλάδος επικράτησε με άνεση του Βελγίου με 85-68 στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική της β’ φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και έκανε αποφασιστικό βήμα για να κλείσει θέση στο μεγάλο τουρνουά.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου που διεξάγονταν την ίδια ώρα, η Σερβία πήρε πολύ δύσκολη και σημαντική νίκη στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Τουρκία, ενώ η Λετονία πέρασε από την έδρα της Μεγάλης Βρετανίας.
Η πόλη του Χιούστον όρισε την 7η Απριλίου ως την ημέρα του ποδοσφαίρου και μεταξύ των τιμώμενων προσώπων ήταν και ο παλαίμαχος άσος του Άρη Βασίλης Ψηφίδης, ο οποίος κατέκτησε του Κύπελλο το 1970.
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.