Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον Χιου Χέφνερ: Το σεξ μαζί του ήταν «αηδιαστικό» και «αγγαρεία»

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον Χιου Χέφνερ: Το σεξ μαζί του ήταν «αηδιαστικό» και «αγγαρεία»

Ο Χιου Χέφνερ ανάγκασε τα κορίτσια να κάνουν σεξ μαζί του μπροστά σε άλλους

Απίστευτες αποκαλύψεις για την σεξουαλική ζωή του Χιου Χέφνερ, έκανε η πρώην φίλη του, Χόλι Μάντισον.

Η ίδια σε prodcast που δημοσίευσε μοιράστηκε με το κοινό λεπτομέρειες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Η ίδια ανέφερε ότι ο ισχυρός άνδρας του Playboy μερικές φορές δεν κουνιόταν κατά τη διάρκεια του σεξ, εξηγώντας ότι οι «αηδιαστικές» συναντήσεις τους στην κρεβατοκάμαρα, της φαίνονταν σαν «αγγαρεία».

Η Χόλι, που σήμερα είναι 42 ετών, συνεργάστηκε με τη συνάδελφό της πρώην Playmate, Μπρίτζετ Μαρκουάρντ, για ένα ολοκαίνουργιο podcast, που ονομάζεται Girls Next Level.

Οι δύο γυναίκες ζούσαν στην πολυτελή έπαυλη μαζί με άλλες υποστήριξαν ότι το σεξ μαζί του κρατούσε μόνο ένα λεπτό και ήταν αηδιαστικό.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Μάντισον και Μαρκουάρντ περιέγραψαν  λεπτομερώς πώς ήταν να κοιμάσαι με τον Χιου Χέφνερ μπροστά σε άλλες γυναίκες, οι οποίες μιλούσαν άσχημα για αυτές και παραδέχτηκαν ότι ήθελαν «να τελειώνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

«Καμία από τις γυναίκες δεν το ήθελε», αποκάλυψε η Χόλι, η οποία ήταν με τον Χιου από το 2001 έως το 2008. Πρόσθεσε ότι όλες οι γυναίκες θεωρούσαν το να ξαπλώσουν με τον Χιου Χέφνερ ως «αγγαρεία», αλλά έπρεπε να το κάνουν από φόβο μήπως «τις διώξουν από το σπίτι».

«Το θεωρούσαμε ως μια αγγαρεία που έπρεπε να κάνουμε, αλλιώς θα μας διώξουν από το σπίτι», εξήγησε. «Και όλες ήθελαν να περάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Ισχυρίστηκε ότι ο Χιου Χέφνερ συχνά έμενε ακίνητος κατά τη διάρκεια του σεξ, αποκαλώντας τον «ένα καρούμπαλο στο κούτσουρο στη μέση του κρεβατιού». «Δεν κουνιόταν. Θα ήταν σαν ένα καρούμπαλο στο κούτσουρο στη μέση του κρεβατιού», περιέγραψε χαρακτηριστικά μιλώντας για το σεξ με τον Χιου Χέφνερ, ο οποίος απεβίωσε το 2019 σε ηλικία 91 ετών.

«Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο ντροπιαστικό ήταν όλο αυτό το πρόγραμμα. Ειδικά όσο προχωρούσαμε αργότερα, όταν θα υπήρχαν, όπως, πολλές συγκρούσεις με τα άλλα κορίτσια. Κυριολεκτικά κάθεσαι εκεί γυμνή και κάνεις σεξ μπροστά σε μια ομάδα ανθρώπων που σε μισούν και λένε μ@@@@@ς για σένα ενώ κάνεις σεξ και μπορείς να το ακούσεις. Ήταν απλά σαν κόλαση».

Πρώτη φορά με τον… Daddy

Κατά τη διάρκεια του podcast, η Χόλι μίλησε για την πρώτη φορά που έκανε σεξ με τον Χιου Χέφνερ. Είχε μόλις επιστρέψει στην έπαυλη μετά από μια βραδινή έξοδο στο Λος Άντζελες και ότι ήταν «πάρα πολύ μεθυσμένη».

Έκανε μπάνιο μαζί με πολλά άλλα κορίτσια, όταν κάποιος που αναφέρθηκε ως «The Recruiter» φώναξε τον Χιου και του είπε: «Μπαμπά… Θέλεις να πάρεις το νέο κορίτσι;».

«Όλοι τον φώναζαν «μπαμπά» («Daddy») στην κρεβατοκάμαρα, πράγμα που είναι τόσο αηδιαστικό», πρόσθεσε. «Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι είναι από πάνω μου».

Μιλώντας περαιτέρω για την πρώτη τους νύχτα μαζί, είπε: «Τον έσπρωξαν κυριολεκτικά πάνω μου. Και αφού συνέβη αυτό, ήμουν απλά ταπεινωμένη και ντροπιασμένη και είχε πολύ μεγαλύτερο συναισθηματικό αντίκτυπο σε μένα απ’ ό,τι πίστευα ότι θα είχε. Δεν ήταν ότι η ιδέα ότι ενδεχομένως να έκανα σεξ μαζί του με απωθούσε τόσο πολύ. Ήταν περισσότερο η ομαδική πτυχή που ήταν πραγματικά έξω από αυτό που νιώθω άνετα».

Μετακόμισε στην έπαυλη λίγο αργότερα και ήταν η βασική του φίλη για επτά χρόνια. Τώρα, αναπολώντας τη σχέση τους, τη χαρακτήρισε «τραυματική», προσθέτοντας ότι την άφησε να νιώθει «τόσο αηδιαστική και τόσο χρησιμοποιημένη».

Η Μπρίτζετ, σήμερα 48 ετών, θυμήθηκε επίσης την πρώτη φορά που κοιμήθηκε με τον εκλιπόντα αρχισυντάκτη του Playboy -κάτι που συνέβη μετά από μια νύχτα πάρτι στις αρχές της δεκαετίας του 2000- και το χαρακτήρισε «απογοητευτικό και ντροπιαστικό», αφού όπως ισχυρίστηκε το σεξ κράτησε μόνο περίπου ένα λεπτό.

Η Μπρίτζετ γνώρισε για πρώτη φορά τον Χιου το 2002 και ήταν μία από τις συντρόφους του μέχρι το 2009, όταν μετακόμισε από την έπαυλη του Playboy.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024