Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οικονόμου για υποκλοπές: Διάφοροι απεργάζονται σχέδια ανωμαλίας για τη χώρα

Οικονόμου για υποκλοπές: Διάφοροι απεργάζονται σχέδια ανωμαλίας για τη χώρα

Σφοδρή επίθεση στην αντιπολίτευση για τις διαρροές στην ακρόαση του διοικητή της ΕΥΠ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Για «σχέδια ανωμαλίας που απεργάζονται διάφοροι» έκανε λόγο ο Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση κατά της αντιπολίτευσης για υποκρισία και βαθιά περιφρόνηση προς τους θεσμούς και τη δημοκρατία με αφορμή τις διαρροές από τη χτεσινή συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις υποκλοπές.

Αστάθεια

Ερωτηθείς ο Γιάννης Οικονόμου να κατονομάσει ποιοι απεργάζονται σχέδια ανωμαλίας απάντησε ότι «όσες δυνάμεις θεωρούν ότι μπορούν να βγουν κερδισμένοι από την αστάθεια σε μια χώρα», ενώ κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα στους Financial Times που ανέφερε ότι κυβερνητική πηγή στην Αθήνα δείχνει τη Ρωσία πίσω από την υπόθεση των υποκλοπών στην Ελλάδα, ο κ. Οικονόμου τόνισε:

«Κανένα σχόλιο προς την κατεύθυνση αυτή» υπογραμμίζοντας ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα και η συζήτηση στη δικαιοσύνη και τη Βουλή και στο τέλος της διαδικασίας θα μπορούμε να κανουμε μια αποτίμηση.

Ανασκευή

Ο κ. Οικονόμου επιτέθηκε παράλληλα με σφοδρότητα στην αντιπολίτευση με αιχμές περί παρανομίας και αδικήματος σε ότι αφορά τις διαρροές από την ακρόαση του διοικητή της ΕΥΠ, καθώς όπως τόνισε «παραβιάστηκε το απόρρητο» για να στηθεί ένα «δόλιο αφήγημα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα πράξει ότι είναι θεσμικά επιτρεπτό για να διαφυλάξει τη λειτουργία των θεσμών και να εγγυηθεί την δημοκρατική ομαλότητα.

Σε ότι αφορά την κόντρα της κυβέρνησης με Politico ο Γιάννης Οικονόμου υποστήριξε ότι σήμερα το Politico προέβη σε μια μερική ανασκευή του χτεσινού δημοσιεύματος ενώ σε ότι αφορά τη δημοσιογράφο Νεκταρία Σταμούλη ο κ. Οικονόμου ανασκεύασε εν μέρει τις κατηγορίες περί επιλεκτικών σχέσεων με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «ελέχθη καθ’ υπερβολή και θα μπορούσε να αποφευχθεί».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024