Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είναι μόλις 10 χρονών, αυτοπροσδιορίζεται τρανς και μεγαλώνει με τρανς γονείς - Η Noella έχει κατακτήσει τις πασαρέλες

Είναι μόλις 10 χρονών, αυτοπροσδιορίζεται τρανς και μεγαλώνει με τρανς γονείς – Η Noella έχει κατακτήσει τις πασαρέλες

Έχει καταφέρει να «τρελάνει» τον κόσμο της μόδας

Αν και μόλις 10 χρονών ήδη χαρακτηρίζεται ως… «παλιοσειρά» στον κόσμο της μόδας, αφού έχει περπατήσει πολλές φορές πάνω στις πασαρέλες!

Ο λόγος για την Noella McMaher, είναι ένα 10χρονο τρανς κορίτσι από το Σικάγο του οποίου το… επαγγελματικό πρόγραμμα είναι ήδη βαρύ, καθώς τον επόμενο μήνα θα συμμετάσχει στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ενώ στα σχέδια της είναι να βρεθεί τον επόμενο χρόνο στο Παρίσι.

Η Noella McMaher, της οποίας οι γονείς και οι δύο αυτοπροσδιορίζονται ως τρανς και έχει ένα αδερφάκι που αναφέρεται ως φυλετικά ουδέτερο, έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τον περασμένο Φεβρουάριο και ήταν ένα από τα πολλά τρανς και άφυλα μοντέλα που περπατούσαν για την Trans Clothing Company.

Μάλιστα, η μικρή Noella ήταν το νεότερο άτομο που συμμετείχε ποτέ στην εκδήλωση.

Η πρώτη επίδειξη στην οποία όμως συμμετείχε η Noella ήταν η Εβδομάδα Μόδας του Σικάγο σε ηλικία μόλις 7 ετών.

Μάλιστα, η Noella είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία αποτυπώνεται και ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή που έχει με τους γονείς της στο σπίτι τους. Οι γονείς της, Dee McMaher και Ray McMaher γεννήθηκαν ως θηλυκά όμως πλέον αυτοπροσδιορίζονται ως άφυλα άτομα.

«Ένας τρανς έφηβος της είπε για ανοιχτές οντισιόν και παρακολούθησε βίντεο στο YouTube για να προετοιμαστεί. Έκλεισε δύο σχεδιαστές στην πρώτη της ακρόαση. Από τότε έχει συμμετάσχει σε δύο Εβδομάδες Μόδας στο Σικάγο και σε μερικές μικρότερες επιδείξεις» είπε ο γονέας Dee.

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε, από πολύ μικρή η Noella δεν ήθελε να φοράει αγορίστικα ρούχα γι’ αυτό και την πήγαν σε μια κλινική φύλου όπου η μικρή ένιωσε να απελευθερώνεται και να δηλώνει ότι είναι κορίτσι.

«Σε ηλικία 2 ετών, άρχισε να μας λέει ότι δεν ήταν αγόρι»

«Η δουλειά μας ως γονείς και για τα τρία παιδιά μας είναι να αγκαλιάσουμε τις ατομικές τους ανάγκες», είπε ο γονέας Dee και πρόσθεσε: «Η Noella ήξερε ποια ήταν από πολύ νωρίς» τονίζοντας πως κανείς από τους δυο γονείς δεν την ώθησε να γίνει κορίτσι.

Σε όποιον ρωτήσει πώς ξέρει ένα παιδί ότι είναι τρανς μόλις στα 10, ο γονέας Dee έχει την απάντηση.

«Σε ηλικία 2 ετών, άρχισε να μας λέει ότι δεν ήταν αγόρι. Στα 4,5, έγινε η κοινωνική μετάβαση σε αγόρι και στα 7 της άλλαξε και νομικά. Η σύζυγός μου και εγώ είμαστε επίσης τρανς. Η Noella άλλαξε πολύ πριν από εμάς. Είναι το πιο σίγουρο άτομο που ξέρω. Της λέω συνέχεια ότι θέλω να γίνω σαν αυτήν όταν μεγαλώσω» είπε χαρακτηριστικά στη nypost.com.

Η Noella και ο μικρότερος αδερφός της Levi (για τον οποίο οι γονείς του λένε ότι είναι αγόρι και θέλει να παραμείνει αγόρι) είναι καρπός του έρωτα από της Dee και του πρώην συζύγου της Timothy McCord.

Ο McCord είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη Noella η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως τρανς, αλλά τόνισε πως ανησυχεί για το ότι η ζωή πλέον είναι στο φως της δημοσιότητας επειδή δραστηριοποιείται ως μοντέλο.

Όσον αφορά μια ενδεχόμενη μελλοντική ιατρική παρέμβαση στον οργανισμό της Noella, όπως να της χορηγηθούν αναστολείς της εφηβείας και ορμόνες, ο McCord είπε ότι δεν είναι σίγουρος για το πώς πρέπει να αντιδράσει. «Δεν έχω λόγο σε αυτό. Δεν είναι πια παιδί μου» είπε.

Η Dee και ο McCord τράβηξαν χωριστούς δρόμους πριν από χρόνια μέχρι που τελικά πήραν διαζύγιο το 2019, αλλά ο McCord έβλεπε τα παιδιά του σε τακτική βάση στην αρχή.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024