Παναθηναϊκός: Εργομετρικά για Ουίλιαμς, Άντριους και Μαντζούκα
Τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν στον Παναθηναϊκό οι Ντέρικ Ουίλιαμς, Άντριου Άντριους και Λευτέρης Μαντζούκας.
Συνεχίζονται οι προετοιμασίες ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου στον Παναθηναϊκό, με τρεις παίκτες να περνούν σήμερα (24/8) από εργομετρικά τεστ.
Ο Παναθηναϊκός, έχει ήδη πραγματοποιήσει τη πρώτη του συγκέντρωση υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Ράντονιτς, ενώ μετά τους Γκουντάιτις και Χουγκάζ, σειρά είχαν οι Ντέρικ Γουίλιαμς, Άντριου Άντριους και Λευτέρης Μαντζούκας να κάνουν τα απαραίτητα τεστ.
Διαβάστε επίσης: Βατούτιν: «Απομακρυνθήκαμε άδικα από τη Euroleague»
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Οι Ντέρικ Γουίλιαμς, Άντριου Άντριους και Λευτέρης Μαντζούκας πήραν σειρά για τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις.
Οι τρεις καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μετέβησαν το πρωί της Τετάρτης (24/8) στο «Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας ΑΚΤΙΟΣ Αποκατάσταση» και πέρασαν από όλα τα απαραίτητα τεστ».
- Το παρασκήνιο της κόντρας του Αταμάν με τον Μαρτίνεθ (vid)
- Παράπονα του Κομπανί για τη διαιτησία: «Πολλές αποφάσεις εναντίον μας»
- Σάλος στη Γερμανία για τον Ζοάο Πινιέιρο: «Σκάνδαλο στο Μόναχο»
- NBA: Διέλυσαν τους Τίμπεργουλβς και ισοφάρισαν οι Σπερς, 2-0 για τους Νικς (vids)
- Με Ντιφαλά και Ράντοβιτς το Game 4 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια
- Η…. ενδέκατη εντολή: Η Ζαλγκίρις έκοψε το… σεξ για να πάει Final-4! (pic)
- Για μια θέση στην Ιστορία η ΑΕΚ: Κόντρα στη Μάλαγα στον ημιτελικό του BCL
- Χαμός στο Παρίσι: Επεισόδια και μεγάλη ένταση μετά την πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442