Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σαν σήμερα γεννιέται ο Τζόν Κόρφας»: Απίθανο σχόλιο Τσακαλώτου για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία

«Σαν σήμερα γεννιέται ο Τζόν Κόρφας»: Απίθανο σχόλιο Τσακαλώτου για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία

«Τι εννοείτε ότι εγώ δεν είχα καμία σχέση με αυτό; Εδώ ο Μητσοτάκης χθες πανηγύρισε με διάγγελμα για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία»

Με το γνωστό βρετανικό του χιούμορ – το οποίο ενίοτε είναι δυσνόητο για το ελληνικό κοινό και πολλές φορές μάλιστα έχει προκαλέσει και εσωκομματικά προβλήματα εντός του ΣΥΡΙΖΑ – ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολίασε το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την έξοδο της Ελλάδας από την ενισχυμένη εποπτεία.

Τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά

Μάλιστα στην ανάρτησή του στο facebook ο …παοκτζής Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρεται στη γέννηση του Τζον Κόρφα δηλώνοντας «περήφανος γι’ αυτό μας το κατόρθωμα» για να σχολιάσει ότι ο ίδιος έχει τόση σχέση με τη γέννηση του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ όση έχει ο σημερινός πρωθυπουργός με την έξοδο της Ελλάδας από την ενισχυμένη εποπτεία.

«Σαν σήμερα γεννιέται ο Τζον Κόρφας, ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό μας το κατόρθωμα, τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά» ξεκινάει την ανάρτησή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Οικονομικών και να προσθέσει αμέσως μετά εξηγώντας τον λόγο της ανάρτησής του:

Τι εννοτείτε ότι εγώ δεν είχα καμία σχέση με αυτό;

«Τι εννοείτε ότι εγώ δεν είχα καμία σχέση με αυτό; Εδώ ο Μητσοτάκης χθες πανηγύρισε με διάγγελμα για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία που οφείλεται σε όσα κάναμε εμείς πριν 4 χρόνια και ήταν συμφωνημένη από τότε. Μάλιστα τότε μας κατηγορούσε! Τουλάχιστον εγώ, για την γέννηση του Κόρφα δεν είχα βγάλει κουβέντα…».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κλείνει την ανάρτησή του με δύο υστερόγραφα – πολιτικά σχόλια:

«ΥΓ 1 Για να μην με πείτε κακό άνθρωπο, θα πω ένα μπράβο στην ΝΔ που κατάφεραν να μην εκτροχιάσουν (ακόμα) αυτο που εμείς δρομολογήσαμε.

»ΥΓ 2 Είναι προφανες ότι αποκλείω το ενδεχόμενο το διάγγελμα να έγινε για να αποπροσανατολίσει από το… έλλασον θέμα των παρακολουθήσεων».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024