Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καναδάς: Γνωστή παρουσιάστρια φέρεται να απολύθηκε επειδή...άφησε τα μαλλιά της να γκριζάρουν

Καναδάς: Γνωστή παρουσιάστρια φέρεται να απολύθηκε επειδή…άφησε τα μαλλιά της να γκριζάρουν

Η δημοφιλής Καναδή παρουσιάστρια τηλεοπτικών ειδήσεων απολύθηκε ύστερα από 35 χρόνια καριέρας.

Οι ισχυρισμοί ότι μια δημοφιλής παρουσιάστρια τηλεοπτικών ειδήσεων στον Καναδά έχασε τη δουλειά της αφού «γκρίζαρε» έχουν προκαλέσει θυμό και δυσπιστία, αναστατώνοντας έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς μέσων ενημέρωσης της χώρας και τονίζοντας τις άκαμπτες προσδοκίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στο εργατικό δυναμικό.

Σε ένα δίλεπτο βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter τη Δευτέρα, η Λίζα Λαφλάμ ανακοίνωσε ότι έχει καθαιρεθεί από την θέση της παρουσιάστριας του CTV National News, μιας από τις βραδινές εκπομπές με τις περισσότερες προβολές στην χώρα.

«Στα 58 μου, πίστευα πως θα έχω πολύ περισσότερο χρόνο για να πω περισσότερες ιστορίες που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Καναδή παρουσιάστρια  έπαψε να βάφει τα μαλλιά της εν μέσω της πανδημίας, αφήνοντας έτσι να φανεί το φυσικό τους χρώμα και με την ίδια να δηλώνει πλήρως απελευθερωμένη.

Ωστόσο, την Πέμπτη 18 Αυγούστου ο Μάικλ Μέλινγκ, ανώτερο στέλεχος στο CTV, συγκρούστηκε με τη Λαφλάμ, με το συμβόλαιο της παρουσιάστριας να λήγει άδοξα, αναφέρει το δημοσίευμα της Guardian.

Η αποχώρηση της γνωστής και αγαπητής Καναδής παρουσιάστριας σόκαρε ολόκληρη τη χώρα, με πολλού να κάνουν λόγο για ηλικιακό ρατσισμό και σεξισμό ως τα αίτια της απόλυσής της.

Τα στελέχη του καναλιού διέψευσαν αμέσως τις κατηγορίες για σεξισμό και δήλωσαν πως η απομάκρυνση της Λαφλάμ από το κανάλι κρίθηκε από τις αλλαγές στις προτιμήσεις των θεατών.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024