Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για τη νίκη και μόνο η ΑΕΚ στη Λαμία

Για τη νίκη και μόνο η ΑΕΚ στη Λαμία

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τη Λαμία απόψε (20/8, 21:30) για την πρεμιέρα της Superleague και μοναδικός στόχος της είναι η νίκη.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν της Superleague ξεκινούν από τη Λαμία, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται απόψε (20/08, 21:00) την Ένωση.

Φυσικά, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ως μοναδικό στόχο να φύγουν με το διπλό από το ΔΑΚ Λαμίας, ώστε να πραγματοποιήσουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, η οποία είναι μια από τις πιο σημαντικές της σύγχρονης ιστορίας τους λόγω της επιστροφής στο σπίτι «τους».

Ο Ματίας Αλμέιδα με το καλημέρα έχει να διαχειριστεί μια σημαντική απουσία, αφού ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δεν θα είναι στη διάθεση του, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες. Από ‘κει και πέρα όμως, εκτός του Μουκουντί, ο οποίος μόλις σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση, όλοι οι υπόλοιποι θα δώσουν κανονικά το παρών.

Όσον αφορά τη Λαμία, που θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα, σε μια χρονιά που στόχος της είναι για ακόμη μια φορά η αποφυγή του υποβιβασμού, τα προβλήματα είναι πολλά. Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Τζανδάρης, Γιακουμάκης και Καραμάνος είναι εκτός, με τον Τζιανλούκα Φέστα να καταστρώνει χωρίς αυτούς τα πλάνα του.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Αλμπάνης.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Τρόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπάμπης, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Τρούμπουλος, Μαργαρίτης, Αναγνωστόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Τσούκαλος

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024