Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης βγαίνει μπροστά: Πολύ ευχάριστα νέα για το γιο του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης βγαίνει μπροστά: Πολύ ευχάριστα νέα για το γιο του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη

Η φωτογραφία με τον αδερφό και τη μητέρα του.

Περήφανοι και χαρούμενοι γονείς είναι η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος, καθώς βλέπουν τα δυο τους παιδιά να προοδεύουν. Τα νέα μάλιστα που έγιναν γνωστά για τον Μιχαήλ Βαρθακούρη είναι πολύ ευχάριστα και αφορούν τα επαγγελματικά του.

Ο Μιχαήλ δεν ασχολείται μόνο με τα ξενοδοχειακά, αφού διατηρεί τα δικά του δωμάτια στην Πάρο, άλλα έχει μεγάλη αγάπη και ταλέντο στη φωτογραφία. Μάλιστα, πραγματοποίησε την δεύτερη έκθεση.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης από τις 16/8 εκθέτει τη νέα του σειρά με τίτλο ONIrON στην Πάρο, από το οποίο νησί κατάγεται ο πατέρας του. Όλη σχεδόν η οικογένεια λοιπόν, βρέθηκε στο πλευρό του για να τον στηρίξει. Βράχος δίπλα του ήταν η μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη αλλά και ο αδερφός του, Good Job Nicky.

Photo: Instagram

Η τεράστια περιουσία του Γιάννη Πάριου

Ο Γιάννης Πάριος εμφανίστηκε στον χώρο του τραγουδιού το 1969 και έκτοτε έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές και δημιουργούς. Το πραγματικό του όνομα είναι Ιωάννης Βαρθακούρης. Η πρώτη του ηχογράφηση θα γίνει το 1969, το επίθετό του θα αλλάξει σε Πάριος προς τιμήν του νησιού του και από τότε θα αρχίζει να χτίζει βήμα βήμα την πορεία του τραγουδιού. Η μεγάλη καταξίωση θα έρθει στη δεκαετία του 80′, όπου οι πωλήσεις των δίσκων του θα τον εκτοξεύσουν στην κορυφή και στο παρωνύμιο ο «τροβαδούρος του έρωτα» θα τον ακολουθεί πιστά. Στο ενεργητικό του μετρά σπουδαίες συνεργασίες όπως αυτή με τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Ο Τάκης Σαγιώρ, διακεκριμένος χορευτής της Χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, είχε κάνει μια αποκάλυψη για τον Πάριο, που δίνει στίγμα της περιουσίας του μεγάλου τραγουδιστή:

«Τα ονόματα του τραγουδιού έπαιρναν μυθικά ποσά όταν έπαιρνε 2 εκατομμύρια δραχμές ο Πάριος, εγώ έπαιρνα 200.000 ευρώ άλλα όταν ο μισθός ήταν 50.000, 40.000 το μήνα, κάναμε πολλά λεφτά».

Ένα μέρος των χρημάτων πήγε φυσικά στο υπέροχο σπίτι του στην Πάρο όπου και μένει τα τελευταία χρόνια αλλά και σε άλλες επενδύσεις σε ακίνητα.

Όλα αυτά τώρα μοιράζονται με δίκαιο τρόπο στα τέσσερα παιδιά του.

Τον Ιανουάριο 2021 και ενώ το υγειονομικό σύστημα της χώρας είχε επιβαρυνθεί λόγω της πανδημίας, ο Γιάννης Πάριος προχώρησε στη δωρεά δυο κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραία επισημαίνοντας ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας, καθώς και η αδερφή του την ίδια περίοδο αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ακόμη, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από το νέο του CD όπως συμφώνησε με τη δισκογραφική του εταιρεία θα διατεθούν επίσης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024