Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Κάβουρα: Οι σέξι φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κρήτη

Βίκυ Κάβουρα: Οι σέξι φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κρήτη

Η Βίκυ Κάβουρα απολαμβάνει τις διακοπές της και βάζει φωτιά στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες της.

Η Βίκυ Κάβουρα συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Αφού απόλαυσε μερικές μέρες ξεκούρασης στη Θεσσαλονίκη και αργότερα στη Μυτιλήνη, η όμορφη ηθοποιός αποφάσισε να συνεχίσει τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις και στη μαγευτική Κρήτη.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Κάβουρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά φωτογραφιών από τις καλοκαιρινές διακοπές της στο νησί, φορώντας το μικροσκοπικό της μαγιό. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός «μοιράζει» συχνά εγκεφαλικά καθώς διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και γυμνασμένα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ. Και δε διστάζει να το δείχνει μέσα από τις σέξι φωτογραφίες που ανεβάζει συχνά.

Αυτή τις μέρες, η Βίκυ Κάβουρα απολαμβάνει τις υπόλοιπες διακοπές της στη μαγευτική Κρήτη και το Ελαφονήσι. Έτσι, για ακόμη μια φορά η ηθοποιός έβαλε φωτιά στα social media με τις φωτογραφίες που ανέβασε από το μπάνιο της στη πιο γνωστή παραλία των Χανίων. Στη πρώτη φωτογραφία η όμορφη ηθοποιός κρατάει το μαγιό της στο χέρι πριν πάει για μπάνιο. Στη δεύτερη και στην τρίτη ποζάρει, φορώντας το υπέροχο μαύρο και τιρκουάζ μαγιό της μπροστά από το μαγευτικό τοπίο της παραλίας.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

Η Βίκυ Κάβουρα έχει από τα πιο γυμνασμένα κορμιά της σόουμπιζ. Η γνωστή ηθοποιός έχει μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξη της για το πώς καταφέρνει να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Κάβουρα είχε αποκαλύψει:

«Πάω γυμναστήριο από από 13 και η διατροφή μου είναι συγκεκριμένη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Δεν τρώω ποτέ ελληνικά σουβλάκια. Έχω φάει μια φορά burger. Τώρα τελευταία άρχισα να τρώω μακαρόνια λόγω της προπόνησης, δεν μου άρεσαν πριν. Προσπάθησα, πιέστηκα, εντάξει τα κατάφερα. Δεν μου αρέσουν ούτε οι πατάτες. Μου αρέσουν τα γλυκά όμως».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024