Τσίπρας: Κυβερνούν με ψέματα, ελεγχόμενη ενημέρωση και παράνομες παρακολουθήσεις
«Ούτε μια συγγνώμη, καμιά τύψη, καμιά νύξη ευαισθησίας και ανθρωπιάς. Έχουν ακόμη και οι λέξεις χάσει το νόημα τους» σημειώνει ο Τσίπρας στην ανάρτηση του
Για ψέματα σε μία σειρά από υποθέσεις καταγγέλλει την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Facebook με την πολιτική αντιπαράθεση να κλιμακώνεται.
«Ψέματα για τις υποκλοπές, μέχρις ότου δεν μπορούσαν πια να διαψεύσουν τα αδιάψευστα. Ψέματα για τους «καταραμένους του Έβρου», που τους δήλωναν ακόμα και σε θεσμικές ενημερώσεις ανύπαρκτους, ενώ αυτοί αργοπέθαιναν για μέρες σε μια νησίδα του ποταμού. Ψέματα ακόμα και για το νεκρό πεντάχρονο παιδί, που άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητο και θάφτηκε από την αβοήθητη μητέρα του» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο Αλέξης Τσίπρας.
Τα σύνορα τάχα δεν μπορούσαν να τα παρακολουθήσουν
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει στην ανάρτηση του «κυβερνούν με ψέματα, ελεγχόμενη ενημέρωση και παράνομες παρακολουθήσεις. Αλλά τάχα τα σύνορα δεν μπορούσαν να τα «παρακολουθήσουν»».
«Και σήμερα ούτε μια συγγνώμη, καμιά τύψη, καμιά νύξη ευαισθησίας και ανθρωπιάς. Έχουν ακόμη και οι λέξεις χάσει το νόημα τους» καταλήγει ο Αλεξης Τσίπρας στην ανάρτηση του.
Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ νωρίτερα επιτέθηκε για μία ακόμα φορά στην κυβέρνηση με αιχμή το ζήτημα του Έβρου σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν αργεί η στιγμή που μέσα από μια δημοκρατική και κοινωνική αναγέννηση οι πολίτες θα κάνουν παρελθόν το καθεστώς απανθρωπιάς του κ. Μητσοτάκη».
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442