Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο 0-0: Γκέλα με το… καλησπέρα για τους «μπλαουγκράνα»

Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο 0-0: Γκέλα με το… καλησπέρα για τους «μπλαουγκράνα»

Παρόλο που προχώρησε σε βαρβάτες μεταγραφές, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να στραβοπατήσει από την πρώτη αγωνιστική! Η ομάδα του Τσάβι προβλημάτισε, μένοντας στο 0-0 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Πως και πως περίμενε ο ποδοσφαιρικός πλανήτης την επίσημη πρεμιέρα της… νέας Μπαρτσελόνα.

Τα βαρβάτα μεταγραφικά αποκτήματα (Λεβαντόφσκι, Ραφίνια, κλπ) είχαν καλλιεργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας στο στρατόπεδο της ομάδας για την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Παρόλα αυτά, η προσγείωση ήταν… ανώμαλη για τους «μπλαουγκράνα». Η ομάδα του Τσάβι έκανε ποδαρικό με το αριστερό στη La Liga, μένοντας στο εντός έδρας 0-0 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο Τσάβι έριξε στον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νου όλα τα επιθετικά του όπλα, με την Μπαρτσελόνα να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία της Βαγιεκάνο.

Για κακή της τύχη όμως, έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Ντιμιτριέφσκι. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είχε απάντηση σε κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων, κατέβασε… ρολά και η Βαγιεκάνο έφυγε με τον βαθμό από τη Βαρκελώνη.

Λεβαντόφσκι, Ντεμπελέ και Φάτι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και το εφετινό ταξίδι της Μπαρτσελόνα στη La Liga, ξεκίνησε με… μπλόκο.

Μάλιστα, οι Καταλανοί ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες, καθώς ο Μπούσκετς πήρε νωρίτερα τον δρόμο για τα αποδυτήρια, λόγω αγκωνιάς στον Φαλκάο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Κρίστενσεν (60′ Ρομπέρτο), Γκαρσία, Άλμπα, Γκάβι (60′ Ντε Γιονγκ), Μπουσκέτς, Πέδρι (73′ Κεσιέ), Ραφίνια (60′ Φάτι), Λεβαντόβσκι, Ντεμπελέ.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Ντιμιτριέβσκι, Μπάλιου, Λεζέν, Κατένα, Φρανσίσκο Γκαρθία, Λόπες (62′ Βαλεντίν), Σις, Παλαθόν, Τρέχο, Άλβαρο Γκαρθία, Καμέγιο (62′ Φαλκάο).

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024