Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον αποκλεισμό – σοκ από τον Τζακ Ντρέιπερ με 2-1 σετ στο Όπεν του Καναδά, έκανε την… έκπληξη, καθώς θα παίξει και στο διπλό του Σινσινάτι, με συμπαίκτη αυτόν που τον απέκλεισε στο Roland Garros.
Κι αυτό διότι θα αναμετρηθεί με τον Χόλγκερ Ρούνε, ο οποίος μαζί με τον Έλληνα τενίστα μπήκε την τελευταία στιγμή στο κυρίως ταμπλό.
Σημειώνεται ότι θα παίξουν με τους Μάτος (Βραζιλία) και Ερνάντες (Ισπανία), ενώ τους αποκλείσουν, θα αναμετρηθούν με τους Μέτκιτς/Πάβιτς ή στους Βαβρίνκα/Κούμποτ (Κροατία).
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!