Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συλλυπητήριο του ΥΠΕΞ για τα θύματα του μακελειού στο Μαυροβούνιο

Συλλυπητήριο του ΥΠΕΞ για τα θύματα του μακελειού στο Μαυροβούνιο

Στην πόλη Τσετίνα 34χρονος σε κατάσταση αμόκ άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως γύρω από το σπίτι του με αποτέλεσμα το θάνατο 11 ατόμων και τον τραυματισμό άλλων έξι

Βαθιά θλίψη για τα τραγικά γεγονότα στην Τσέτινα, στο Μαυροβούνιο, εκφράζει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. Επίσης, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές για πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες.

Αλληλέγγυα

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως η Ελλάδα καταδικάζει αυτές τις πράξεις βίας και στέκεται αλληλέγγυα με τον στενό φίλο της, το Μαυροβούνιο και τον λαό του.

Υπενθυμίζεται ότι χτες στην πόλη Τσετίνα 34χρονος σε κατάσταση αμόκ άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως γύρω από το σπίτι του. Ο 34χρονος Βούτσκο Μπορίλοβιτς σκότωσε αρχικά τη γυναίκα και τα δυο παιδιά του γείτονα, στον οποίο νοίκιαζε το σπίτι του.

Στη συνέχεια, σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να πυροβολεί κόσμο έξω από το σπίτι σκοτώνοντας άλλους 11 και τραυματίζοντας έξι, μεταξύ των οποίων ένας αστυνομικός.

Τριήμερο εθνικό πένθος

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Μπορίλοβιτς – ο οποίος είχε άδεια για κατοχή όπλου, καθώς ήταν κυνηγός – πήγε στο σπίτι του ενοικιαστή του και, με αφορμή την καθυστέρηση στην πληρωμή του ενοικίου, πυροβόλησε αρχικά τη γυναίκα του, νοσοκόμα στο επάγγελμα, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε και σκότωσε τα δυο αγόρια, ηλικίας 9 και 11 ετών, τα οποία ήταν κρυμμένα πίσω από μια πόρτα.

Ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος για την τραγωδία αυτή.

Sports in

Σπουδαία κίνηση από τον Ντιέγκο Κόστα που βοηθά τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία

Ο διεθνής επιθετικός της Γκρέμιο, Ντιέγκο Κόστα, προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση για να βοηθήσει τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024