Ηλεία: Η φωτιά στα Λεχαινά αποκάλυψε αρχαίους κίονες
Η φωτιά… «έφερε» στο φως αρχαιολογικά ευρήματα
Μπροστά σε αρχαιολογικά ευρήματα στην περιοχή της θέσης Πηγάδια, βρέθηκαν χθες πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών.
Σύμφωνα με το patrisnews, πρόκειται για δύο τμήματα αρχαίων κιόνων, που εντοπίστηκαν μέσα σε καμένη περιοχή.
- Διαβάστε επίσης: Ιωάννινα: Αποκάλυψη σπουδαίου αρχαιολογικού ευρήματος
Η φωτιά που ξέσπασε πριν μερικές ημέρες και έφτασε μέχρι τις όχθες του ποταμού Πηνειού, απέναντι από τον Αρχαιολογικό χώρο της Ήλιδας, αποκάλυψε τα ευρήματα αυτά, για τα οποία χθες που έγιναν αντιληπτά, ενημερώθηκε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας.
Πάντως, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το σημείο όπου βρέθηκαν τα τμήματα των κιόνων, τα οποία πιθανόν να προέρχονται από αρχαία κατοικία, είναι κηρυγμένος αρχαιολογικός χώρος μέσα στον οποίο υπάρχουν διάσπαρτα υπολείμματα της αρχαίας πόλης της Ήλιδας.
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο σε πυρηνικά όπλα
- Νορβηγία: Το σκάνδαλο Έπσταϊν θα διερευνηθεί από κοινοβουλευτική επιτροπή
- Νέο εργαλείο επιτρέπει να διαγράψετε ανεπιθύμητες φωτογραφίες από το Google Search
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ερντογάν στην ηγεσία του AKP;
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)




