Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεσσήνη: Ο δράστης με το καυστικό υγρό είχε στήσει καρτέρι στη 49χρονη - Τι είπε στους αστυνομικούς

Μεσσήνη: Ο δράστης με το καυστικό υγρό είχε στήσει καρτέρι στη 49χρονη – Τι είπε στους αστυνομικούς

Το υγρό τραυμάτισε τη γυναίκα σοβαρά στο μάτι. Έχει χημικό έγκαυμα και δεν αποκλείεται να χάσει την όρασή της.

Να χάσει την όρασή της από το ένα της μάτι κινδυνεύει η 49χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό στη Μεσσήνη.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ο δράστης της έστησε καρτέρι έξω από τη δουλειά της.

Την περίμενε κρυμμένος στο σκοτάδι

Ως δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό στην άτυχη 49χρονη γυναίκα έχει συλληφθεί ο πρώην σύζυγός της, με τον οποίο ο θύμα φέρεται αν είχε οικονομικές διαφορές. Ο θύτης περίμενε την γυναίκα στο σκοτάδι, έξω από το καθαριστήριο όπου εργάζεται στην Ανάληψη Μεσσήνης και όταν στις 04:00 τα ξημερώματα πήγε για δουλειά, της επιτέθηκε, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr.

Από την πρώτη στιγμή ο δράστης αναζητήθηκε στο περιβάλλον του θύματος. Πολύ γρήγορα ανακοινώθηκε ότι συνελήφθη ένας 50χρονος, ο οποίος θεωρείται ότι είναι εκείνος που παραφύλαγε στο σκοτάδι και όταν η γυναίκα έφτασε στο καθαριστήριο, της επιτέθηκε με καυστικό υγρό, ενώ σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, φέρεται να ομολόγησε ότι χρησιμοποίησε υδροχλωρικό οξύ κατά της 49χρονης.

Πώς έδρασε

Ο δράστης είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του. Είχε ένα πανί ποτισμένο με καυστικό υγρό, ίδιο με αυτό που προκάλεσε τα εγκαύματα στη 49χρονη και επιχείρησε να της κλείσει το στόμα για να μη φωνάξει. Η γυναίκα αντιστάθηκε όσο μπορούσε αλλά ο θύτης κατάφερε να της ρίξει το υγρό στο πρόσωπο και να εξαφανιστεί.

Από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας ή οι εργασιακές διαφορές και όλα έδειχναν ότι τα κίνητρα της επίθεσης ήταν προσωπικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θύμα και θύτης είχαν οικονομικές διαφορές. Πολλά, σε ό,τι αφορά στα κίνητρα της επίθεσης, ίσως ξεκαθαρίσουν όταν ο 50χρονος οδηγηθεί σε εισαγγελέα, για να του απαγγελθούν κατηγορίες και ανακριτή για να απολογηθεί για την πράξη του.

Το υγρό τραυμάτισε τη γυναίκα σοβαρά στο μάτι. Έχει χημικό έγκαυμα και δεν αποκλείεται να χάσει την όρασή της. Η 49χρονη υποβλήθηκε σε επέμβαση στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική.

Υποβλήθηκε σε επέμβαση η 49χρονη

Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως η άτυχη υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική, ενώ πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα eleftheriaonline.gr, αναφέρουν ότι μπορεί να έχει πάθει μόνιμη ζημιά στο μάτι της και να μην ανακτήσει την όρασή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα best-tv.gr η ανυποψίαστη 49χρονη γυναίκα δέχθηκε την επίθεση στην περιοχή Ανάληψης περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν έφθασε στην επιχείρηση που εργαζόταν.

Όταν προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά.

Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Μην μπορώντας να την ακινητοποιήσει εν τέλει τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικές αρχές σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα eleftheriaonline.gr απέκλεισαν εξαρχής το ενδεχόμενο ληστείας, ή εργασιακών διαφορώνμε την επιχείρηση και όλα συνέκλιναν σε προσωπικά κίνητρα του δράστη.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024