Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σκόπελος: 35χρονος απείλησε την πρώην σύντροφό του ότι θα της «σπάσει στο κεφάλι»

Σκόπελος: 35χρονος απείλησε την πρώην σύντροφό του ότι θα της «σπάσει στο κεφάλι»

Τι ισχυρίστηκε στο δικαστήριο

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισε χθες ένα 35χρονος από τη Σκόπελο, ο οποίος καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της πρώην συντρόφου του και μητέρας των δίδυμων παιδιών του. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, εφέσιμη και με τριετή αναστολή.

Η γυναίκα κατέθεσε ότι την 1η Αυγούστου, ενώ εκείνη περπατούσε στην παραλία της Σκοπέλου εμφανίστηκε ο 35χρονος και της είπε «θα έρθω και θα σου σπάσω το σπίτι και το κεφάλι». Ο 35χρονος παραδέχθηκε ότι της μίλησε απότομα, όμως αρνήθηκε ότι την απείλησε πως θα της κάνει κακό.

Τι ισχυρίστηκε στο δικαστήριο

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο ίδιος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως η πρώην σύντροφός του δεν επιτρέπει να βλέπει συχνά τα παιδιά, τα οποία είναι 7 ετών και μάλιστα το ένα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας εκ γενετής. Σημειώνεται πως το ζευγάρι, το οποίο απέκτησε τα παιδιά εκτός γάμου, έχει χωρίσει εδώ και 5 χρόνια.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τις 3 τελευταίες εβδομάδες του Ιουλίου προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την μητέρα των παιδιών του αλλά εκείνη τον είχε μπλοκάρει. «Θύμωσα. Οργίστηκα και την έβρισα. Δεν την απείλησα όμως», ισχυρίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Τόσο ο Εισαγγελέας όσο οι υπόλοιποι δικαστές συμβούλευσαν το πρώην ζευγάρι να προσπαθήσουν μέσω ποινικής διαμεσολάβησης, να λύσουν τις διαφορές τους και να καταλήξουν σε μια συμφωνία για τις ημέρες που ο 35χρονος θα μπορεί να βλέπει τα παιδιά του. Ωστόσο, η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή. Μετά την καταδίκη του για ενδοοικογενειακή απειλή ο 35χρονος άσκησε έφεση επί της ποινής.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024