Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Απεργιακές κινητοποιήσεις από τους εργαζόμενους στη «Μαλαματίνα» - Κρίθηκαν παράνομες

Θεσσαλονίκη: Απεργιακές κινητοποιήσεις από τους εργαζόμενους στη «Μαλαματίνα» – Κρίθηκαν παράνομες

Τι αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Παράνομες έκρινε με σημερινή του απόφαση το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τις απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν τις τελευταίες εβδομάδες εργαζόμενοι της Οινοποιίας «Μαλαματίνα ΑΕΒΕ» στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, όπως ενημερώνει με σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση της εταιρείας.

«Με τη σημερινή απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης κρίθηκε ότι οι απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν συγκεκριμένοι συνδικαλιστές στην εταιρική εγκατάσταση της «ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ Α.Ε.Β.Ε.» στο Καλοχώρι, έχουν προκηρυχθεί παρανόμως, ερήμην των μελών τους και χωρίς να έχουν ληφθεί νόμιμες αποφάσεις από τα καταστατικά όργανά τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της εταιρείας.

«Κρατούν αποκλεισμένη τη μονάδα»

Η διοίκηση της οινοποιίας αναφέρει, επίσης, ότι «η απόφαση αυτή δικαιώνει τις θέσεις της και εκθέτει τη συμπεριφορά ομάδας συνδικαλιστών οι οποίοι, με τη συνδρομή άσχετων τρίτων προσώπων, παρανόμως κρατούν αποκλεισμένη τη μονάδα εδώ και δύο εβδομάδες, απαγορεύοντας την είσοδο σε όσους εργαζόμενους δεν συντάσσονται με τις απόψεις τους και επιθυμούν να εργαστούν».

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση της εταιρείας γνωστοποιεί ότι επιφυλάσσεται να διασφαλίσει με κάθε νόμιμο τρόπο, τόσο τα δικαιώματα των μετόχων της, όσο και το μακροπρόθεσμο συμφέρον της ιστορικής επιχείρησης και των εργαζομένων της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024