Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάνιε Γουέστ: «Σκότωσε» ξανά τον Πιτ Ντέιβιντσον στα social media

Κάνιε Γουέστ: «Σκότωσε» ξανά τον Πιτ Ντέιβιντσον στα social media

Ο Κάνιε Γουέστ ανέβασε στα social media το κηδειόχαρτο του Πιτ Ντέιβιντσον μετά την είδηση του χωρισμού με την Κιμ Καρντάσιαν. Δείτε την ανάρτηση

Ο Κάνιε Γουέστ περίμενε πώς και πώς αυτή τη στιγμή. Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Πιτ Ντέιβιντσον χώρισαν μετά από 9 μήνες σχέση. Και εκείνος αποφάσισε να το γιορτάσει.

Ο ράπερ ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με σκοπό να κοροϊδέψει το χωρισμό και να χλευάσει για ακόμα μια φορά τον Πιτ Ντέιβιντσον.  Αυτή τη φορά σκέφτηκε να κάνει μια ανάρτηση σκηνοθετώντας το θάνατο του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση μοιράστηκε ένα πρωτοσέλιδο των New York Times, στο οποίο γράφει: ««Skete Davidson νεκρός σε ηλικία 28 ετών». Ο ξένος τύπος αναφέρει πως ο χαρακτηρισμός «Skete» υπονοεί έναν άνθρωπο με χαμηλή νοημοσύνη ή αναφέρεται στο χαρακτηρισμό που χρησιμοποιούν οι ράπερς όταν θέλουν να σκοτώσουν κάποιον.

Δείτε την ανάρτηση

Ο Κάνιε Γούεστ δεν είναι η πρώτη φορά που δηλώνει δημόσια πως θέλει να «σκοτώσει» τον Πιτ Ντέιβιντσον. Ο γνωστός ράπερ και πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν έχει απειλείσει ουκ ολίγες φορές το νεαρό ηθοποιό. Μάλιστα, στο μουσικό βίντεο κλιπ του «Easy», ο ράπερ μεταμφιεσμένος σε καρτούν απαγάγει τον Πιτ Ντέιβιντσον, τον θάβει και τον αποκεφαλίζει.

Στο τέλος μάλιστα, για να μην αφήσει κανένα υπονοούμενο έγραψε χαρακτηριστικά:

«Έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Εκτός από τον Skete».

Ο γνωστός ράπερ έχει δηλώσει ξεκάθαρα την αντίθεση του για τη σχέση του κωμικού με την Κιμ Καρντάσιαν. Μάλιστα, είχε δηλώσει πως δε θα του επέτρεπε να γνωρίσει τα παιδιά του.

Συγκεκριμένα, έχει δηλώσει την απογοήτευση του όσον αφορά τα παιδιά του, λίγες μέρες μετά την επιβεβαίωση της σχέσης.

«Είμαι ο πλουσιότερος μαύρος και ο πατέρας της Νορθ. Και η ασφάλεια με εμποδίζει να μπω στο δωμάτιο της κόρης μου. Ακούω ότι ο νέος φίλος της (εννοώντας τον Πιτ Ντέιβιντσον) είναι μέσα στο σπίτι και εγώ δεν μπορώ καν να μπω μέσα. Η ασφάλεια δεν θα μπει ανάμεσα σε μένα και τα παιδιά μου και τα παιδιά μου δεν θα ξαναμπούν στο TikTok χωρίς την άδειά μου».

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει μιλήσει πολλές φορές για τη συμπεριφορά του Κάνιε προς τον Πιτ. Συγκεκριμένα, η γνωστή τηλεπερσόνα τον έχει κατηγορήσει πως με τις αναρτήσεις του δημιουργεί ένα επικίνδυνο περιβάλλον για τον Πιτ Ντέιβιντσον καθώς οι θαυμαστές μπορεί να του κάνουν πραγματικό κακό.

Ο Κάνιε Γουέστ από την άλλη, δεν δείχνει να πτοείται και σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mirror, πρόκειται να διεκδικήσει και πάλι τη πρώην σύζυγο του.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024