Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολίβια Νιούτον: Ράκος η κόρη της, Κλόε Λατάνζι - «Ραγίζει» καρδιές το αντίο στη μητέρα της

Ολίβια Νιούτον: Ράκος η κόρη της, Κλόε Λατάνζι – «Ραγίζει» καρδιές το αντίο στη μητέρα της

Η πρωταγωνίστρια του «Grease» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, έχοντας παλέψει με τον καρκίνο

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο κινηματογραφικός κόσμος από την απώλεια της Ολίβια Νιούτον Τζον.

Η διάσημη ηθοποιός – μουσικός, άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 73 ετών, στο ράντσο της στη Νότια Καλιφόρνια, έχοντας παλέψει για χρόνια με τον καρκίνο.  

Η οικογένειά της και οι φίλοι της είναι απαρηγόρητοι με τον χαμό της. Η κόρη της, Κλόε Λατάνζι, λίγες ημέρες πριν είχε ανεβάσει στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της ίδιας και της Ολίβια να ποζάρουν με ασορτί λευκά ρούχα.

«Λατρεύω αυτή τη γυναίκα. Τη μητέρα μου. Την καλύτερη φίλη μου», είχε γράψει στη λεζάντα.

Μετά το θάνατό της, ανέβασε κι άλλα στιγμιότυπα με την μητέρα της, χωρίς ωστόσο να γράψει κάτι. Στο πρώτο η Κλόε φιλάει την Ολίβια στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης.

Σε άλλη φωτογραφία η εκλιπούσα αγκαλιάζει την κόρη της μωρό και σε μία ακόμα οι δύο γυναίκες ποζάρουν στον φακό χαρούμενες.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ποια ήταν η Ολίβια Νιούτον Τζόν

Πρωταγωνίστησε στο δημοφιλέστερο μιούζικαλ όλων των εποχών, το «Grease» και εν μία νυκτί μετατράπηκε σε παγκόσμια σταρ. Η ζωή της, ωστόσο, δεν ήταν τόσο εύθυμη όσο τα τραγούδια που ερμήνευε στην ταινία.

Διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος τον Μάιο του 2017, για τρίτη φορά, είκοσι χρόνια μετά την πρώτη διάγνωση.

Η δεύτερη φορά ήταν το 2013 και η Αυστραλή ηθοποιός και τραγουδίστρια, που έχει τιμηθεί 4 φορές με βραβείο Γκράμι, έδωσε τη μάχη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε τότε για ποιόν λόγο επέλεξε να μην δημοσιοποιήσει τη νέα περιπέτεια της υγείας της, απάντησε «σκέφτηκα ότι είναι η ζωή μου και απλά αποφάσισα να το κρατήσω για τον εαυτό μου».

Γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 1948 και ήταν ΑγγλοΑυστραλή τραγουδίστρια, στιχουργός, ηθοποιός, χορεύτρια, επιχειρηματίας και ακτιβίστρια.

Έλαβε τέσσερις φορές βραβείο Γκράμμυ και έχει μπει πέντε φορές στο number-one και δέκα φορές στο top-ten του Billboard Hot 100 ενώ δυο δίσκοι της έχουν καταλάβει την πρώτη θέση στο Billboard 200.

Έντεκα από τα singles της (συμπεριλαμβανομένων δυο πλατινένιων δίσκων) και 14 δίσκοι της (συμπεριλαμβανομένων δυο πλατινένιων και τεσσάρων διπλά πλατινένιων) έχουν γίνει χρυσοί. Έχει πουλήσει σχεδόν 100 εκατ. δίσκους παγκοσμίως και θεωρείται μια από τους καλλιτέχνες με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

Πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ Grease (1978) και το ομώνυμο τραγούδι είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία της μουσικής ενώ το single «You’re the One That I Want», με τον συμπρωταγωνιστή της Τζον Τραβόλτα, είναι ένα από τα singles με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024