Μετά τον Μάτζικ Τζόνσον, ακόμη ένας θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ, επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές του. O ζωντανός θρύλος του NBA Μάικλ Τζόρνταν, βρίσκεται στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Χαλκιδική.
Ο Air βρίσκεται βρίσκεται με το σκάφος ανοιχτά της Ιερισσού. Δεν αποκλείεται να βρεθεί και σε άλλα σημεία της χώρας μας, βέβαια.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάικλ Τζόρνταν επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές του. Είχε βρεθεί στη χώρα μας και το 2013 για το μήνα του μέλιτος μετά το γάμο του με την Κουβανοαμερικανή Ιβέτ Πριέτο.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία