Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι οριστικό - Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάσει τη νέα σεζόν

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι οριστικό – Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάσει τη νέα σεζόν

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Σε νέα τηλεοπτική στέγη θα βρει το φθινόπωρο την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο και παρουσιάστρια μετακομίζει από τον Alpha στον ΣΚΑΪ, όπου και θα παρουσιάζει το Love Island.

Πρόκειται για ένα project που αφορά σε υποψήφια ζευγάρια, τα οποία επιδιώκουν να βρουν τον έρωτα, τηλεοπτικά.

Το κανάλι του Φαλήρου, το πρωί της Δευτέρας (8/8) ανακοίνωσε και επίσημα ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναλαμβάνει την εκπομπή και έκανε γνωστό ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην εξωτική Τενερίφη, σε βίλα.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει

«Ο ΣΚΑΪ φέρνει στις οθόνες μας την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, το πιο fun ριάλιτι γνωριμιών, με παρουσιάστρια, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το Love Island, που έχει αγαπηθεί σε 23 χώρες κερδίζοντας δισεκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, έρχεται σαν ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα και έχει έναν και μοναδικό στόχο: την αγάπη!

Φρέσκο, νεανικό και ρομαντικό το Love Island θα μας συστήσει ξεχωριστές προσωπικότητες που θα ταξιδέψουν στην εξωτική Τενερίφη, με μοναδικό στόχο να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο, με φόντο ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Το φλερτ είναι ο πρωταγωνιστής στο Love Island, όμως ξεχωριστό ρόλο έχουν και οι τηλεθεατές καθώς μέσω ενός ειδικού app, όχι μόνο θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη βίλα στην οποία θα συγκατοικούν οι παίκτες απομονωμένοι, αλλά θα ορίζουν και τις εξελίξεις στο παιχνίδι!

Η εκθαμβωτική Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας ξεναγεί στον συναρπαστικό κόσμο του Love Island! Η love guard του παιχνιδιού δε «μασάει» τα λόγια της, υποκλίνεται μόνο μπροστά στην αληθινή αγάπη!

Ποιος θα καταφέρει να βρει τον έρωτα ανάμεσα στους συγκάτοικούς του; Ποιος θα τολμήσει να γίνει το… τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση και σε τι πειρασμούς θα βάλει το τηλεοπτικό κοινό τους συμμετέχοντες;

Ο δρόμος για την αγάπη δεν είναι εύκολος… Το Love Island, το format των ITV Studios & Motion που έχει γίνει παγκόσμια τηλεοπτική επιτυχία, έρχεται στον ΣΚΑΪ. Μέχρι τότε… Spread the love!»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024