Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεωνίδας Κακούρης: Σε αυτή τη σειρά θα πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν

Λεωνίδας Κακούρης: Σε αυτή τη σειρά θα πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν

Δε φαντάζεστε που θα τον δούμε!

Στην μικρή οθόνη θα επιστρέψει τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που αυτή την περίοδο συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Η μεγάλη πλεκτάνη», στο θέατρο Δάσους, μετά τις «Άγριες Μέλισσες» και την τεράστια επιτυχία που γνώρισε ως Δούκας Σεβαστός, θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του MEGA με τίτλο «Μαύρο Ρόδο».

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «7 μέρες tv». Παράλληλα, έκανε γνωστούς τους λόγους για τους οποίους είπε το «ναι».

«H ιστορία παίζει σε δύο διαφορετικούς χώρους»

«Βασίζεται στο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη και από όσα σενάρια διάβασα, με γοήτευσε περισσότερο, γι’ αυτό και επέλεξα να είμαι σε αυτήν τη σειρά. Μου άρεσε το γεγονός ότι η ιστορία παίζει σε δύο εντελώς διαφορετικούς χώρους, οι οποίοι όμως με έναν τρόπο, όπως και η ζωή, συνδέονται μεταξύ τους. Από τη μία είναι ο κόσμος τη νύχτας, ο υπόκοσμος, τα μαγαζιά, η κακοποίηση, η παραβατικότητα και από την άλλη υπάρχει ένα μοναστήρι», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Βλέπουμε τη ζωή εκεί μέσα και ότι κάποιες γυναίκες έγιναν μοναχές επειδή τους συνέβησαν κάποια σημαδιακά γεγονότα στη ζωή τους. Με αρωγό μία ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μία νεαρή μοναχή, που αναγκάζεται να αφήσει το μοναστήρι μετά από ένα σεισμό και το γιο του ήρωα που θα υποδύομαι εγώ, έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε σε αυτούς τους κόσμους και, κατ’ εμέ, είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον για να αναπτυχθούν ενδιαφέρουσες ιστορίες».

Τι γνωρίζουμε για τη νέα σειρά του MEGA

H σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη κaι αφηγείται την ιστορία της αδελφής Ελισάβετ, μίας καλόγριας που επιστρέφει στο πατρικό της και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δίλημμα. Θα ακολουθήσει τον έρωτα της ζωής της ή θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού;

Με βάση το βιβλίο:

«Η επιστροφή στο πατρικό είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της νέας κοπέλας. Η πάλη ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει, το πρέπει και το μπορώ, με τις σκιές του χθες να βαραίνουν το πεπρωμένο της. Πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της, χωρίς η ίδια να το έχει επιλέξει, σ’ ένα χώρο που της άφησε τα σημάδια του, μ’ έναν τρόπο σκέψης μακριά από των υπολοίπων. Οι εσωτερικές συγκρούσεις τεράστιες. Τι θα ακολουθήσει; Όταν ο άλλος σού δίνει ένα κομμάτι της ψυχής σου που δεν είχες καν αντιληφθεί ότι σου έλειπε, τότε μήπως η αγάπη είναι ένα λουλούδι που πρέπει να του επιτρέψεις να ανθίσει; Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι ορίζει η μοίρα».

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης των «8 λέξεων», του «Τατουάζ» αλλά και μέλος της σκηνοθετικής ομάδας των «Άγριων Μελισσών», Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024