Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η τελευταία ευκαιρία του Νεϊμάρ [Εικόνες & βίντεο]

Η τελευταία ευκαιρία του Νεϊμάρ [Εικόνες & βίντεο]

Η «ταμπέλα» των 222 εκατομμυρίων, το όνειρο της Χρυσής Μπάλας και το βάρος του Champions League. Η σεζόν που μπορεί να κρίνει το legacy του Νεϊμάρ…

«Αυτή τη χρονιά όλα θα μπαίνουν μέσα»… Ήταν οι δηλώσεις του Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Παρί Σεν Ζερμέν, όταν παράλληλα κυκλοφορούσαν τα δημοσιεύματα περί άμεσης αποχώρησης του από τη γαλλική πρωτεύουσα, τα οποία η πλευρά του ποδοσφαιριστή τα… διέψευσε «πατώντας» πάνω στο δικαίωμα επέκτασης του συμβολαίου του.

Βέβαια, από την άλλη οι άνθρωποι της Παρί δεν βγήκαν ποτέ δημοσίως να διαψεύσουν τις προθέσεις περί απομάκρυνσης του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ από την πόλη του φωτός, αφήνοντας έτσι ανοιχτά όλα τα δεδομένα.

Πλέον ωστόσο, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αποχώρησης του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν, τουλάχιστον μέσα στο φετινό καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος έδειξε από το Σούπερ Καπ κιόλας τις προθέσεις του και φάνηκε πως θέλει να βγάλει στο χορτάρι, όσα είχε πει στην προετοιμασία.

Κόντρα στην Ναντ ο Βραζιλιάνος σταρ σκόραρε δύο φορές. Ο 30χρονος συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Κλερμόν και μέσα σε 30 λεπτά «καθάρισε» μόνος του εντελώς το παιχνίδι.

Πρώτα άνοιξε λογαριασμό για τον εαυτό του και την ομάδα του, πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο και στη συνέχεια δημιούργησε τα τρία από τα υπόλοιπα τέσσερα γκολ των Παριζιάνων.

Μπορεί να έχουν πραγματοποιηθεί μόλις δύο επίσημα παιχνίδια, ωστόσο ο Νεϊμάρ μοιάζει μεταμορφωμένος και διατεθειμένος να κυνηγήσει όλα του τα όνειρα, θέλοντας να βγάλει και την «ταμπέλα» των 222 εκατομμυρίων από πάνω του.

Μια «ταμπέλα» την οποία δέχτηκε ο ίδιος να τη βάλει πάνω του το 2017 με σκοπό να κατακτήσει την κορυφή του πλανήτη. Η φετινή σεζόν μοιάζει για τον Νεϊμάρ να είναι σαν μια τελευταία ευκαιρία για να καταφέρει να «φτιάξει» το όνομα του μια και καλή.

Ο Βραζιλιάνος δεν έκρυψε ποτέ ότι μεγάλος του προσωπικός στόχος είναι να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα. Και αυτή η χρονιά μοιάζει να ταιριάζει… γάντι με τα «θέλω» του Νεϊμάρ, καθώς στα τέλη του έτους θα δώσει το «παρών» και στα γήπεδα του Κατάρ, με στόχο να ανεβάσει τη Βραζιλία στην κορυφή του πλανήτη.

Ο 30χρονος άσος έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία, την οποία ευελπιστεί να τραβήξει από τα… μαλλιά, καθώς πέρα από το Μουντιάλ έχει και το βάρος του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μένει να φανεί εάν ο Μάιος του 2023 θα τον βρει πιστό στα λόγια του…

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024