Η influencer το μεσημέρι της Κυριακής (31/7) με μία ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή.
«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι’ αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια…», ανέφερε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ανάρτησης.
Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε πρώτη φορά για την αλλαγή στα προσωπικά της στο podcast της Μαρίας Σολωμού.
Τότε είχε «μαρτυρήσει» ότι κάτι μεγάλο συμβαίνει στη ζωή της αλλά δεν είχε δώσει λεπτομέρειες.
Συγκεκριμένα, στο τέλος της συνέντευξης η ηθοποιός ρώτησε τη Μαίρη Συνατσάκη αν έχει κάποιο όνειρο για το κοντινό μέλλον και εκείνη απάντησε με νόημα: «Όλα καλά, έχω κάποιο όνειρο αλλά είναι κάτι δικό μου προσωπικό, δεν θέλω να το πω. Κάτι συμβαίνει, μακάρι να πάνε όλα καλά. Όλοι αξίζουμε το καλό».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας