Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου της Λίβερπουλ ενόψει της πρεμιέρας των Κόκκινων απέναντι στη Φούλαμ δήλωσε θυμωμένος για την διεξαγωγή του Mundial τον χειμώνα.
Επίσης τόνισε πως οι αρμόδιες αρχές πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα ώστε να συνεργαστούν προς όφελος των ποδοσφαιριστών.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Με αυτά τα πράγματα, δεν ήμουν καθόλου θυμωμένος πριν μπω, αλλά μετά αρχίζουμε να μιλάμε για αυτό και θυμώνω πραγματικά.
Στο τέλος, το πρόβλημά μου είναι ότι όσο όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι σωστό, αλλά κανείς δεν μιλάει αρκετά συχνά για αυτό, ώστε να αλλάξει. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορείς απλά να έχεις κορυφαίους παίκτες, να τους παρακολουθούμε συνεχώς.
Είναι όπως με το κλίμα. Όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να αλλάξουμε, αλλά κανείς δεν ρωτά πραγματικά τι πρέπει να κάνουμε.
Αλλά δεν ξέρω γιατί να μην το συζητήσουμε και απλώς να το κάνουμε σωστά και να πούμε «Κυρίες και κύριοι, FIFA, UEFA, Premier League, FA, παρακαλώ αρχίστε να μιλάτε μεταξύ σας»
Πρέπει να υπάρξει μια συνάντηση όπου θα κάθονται όλοι μαζί και το μόνο θέμα πρέπει να είναι οι παίκτες. Δεν συνέβη ακόμη, επειδή οι προπονητές είναι απασχολημένοι. Είμαστε μέσα-έξω, μέσα-έξω, μέσα-έξω, γιατί να μας απασχολούν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις και τέτοια πράγματα.
Έχω μείνει λίγο περισσότερο εδώ και κάποιοι άλλοι επίσης, οπότε μιλάμε κατά καιρούς για αυτό, αλλά όλα τα υπόλοιπα έχουν το δικό τους ενδιαφέρον και αυτό το κάνει να μην είναι πιο εύκολο. Έτσι, αυτό το Mundial γίνεται τη λάθος στιγμή για λάθος λόγους»
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Φερνάντο Μπελούτσι φιλοξενεί διάφορες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, αλλά και της μουσικής στο πρότζεκτ «Club Atletico Rock & Roll» που «τρέχει» στο YouTube.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.