Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποκλοπές: Προσπάθεια επικοινωνίας Γεραπετρίτη με Ανδρουλάκη - «Δεν ανταποκρίθηκε», λέει η κυβέρνηση - Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ

Υποκλοπές: Προσπάθεια επικοινωνίας Γεραπετρίτη με Ανδρουλάκη – «Δεν ανταποκρίθηκε», λέει η κυβέρνηση – Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ

Η Χαριλάου Τρικούπη καλεί την κυβέρνηση θεσμικά να ενημερώσει άμεσα την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, χωρίς άλλη καθυστέρηση.

Να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, προσπάθησε η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η προσπάθεια επικοινωνίας έγινε δια του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη αλλά, όπως σημειώνουν, ο κ. Ανδρουλάκης «δεν ανταποκρίθηκε».

ΠΑΣΟΚ: «Γεραπετρίτης και Κοντολέων βρέθηκαν ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και δεν είπαν την αλήθεια»

Άμεση ήταν η απάντηση από την πλευρά της Χαριλάου Τρικούπη, με άτυπη ενημέρωση «για τις κυβερνητικές διαρροές περί τηλεφωνήματος Γεραπετρίτη», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Το ΠΑΣΟΚ, από την πρώτη στιγμή, λειτούργησε απόλυτα θεσμικά και με σεβασμό στη Δικαιοσύνη», τονίζεται στην άτυπη ενημέρωση.

Και υπογραμμίζεται: «Ο κ. Γεραπετρίτης και ο κ. Κοντολέων βρέθηκαν ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και δεν είπαν την αλήθεια».

«Καλούμε την Κυβέρνηση θεσμικά να ενημερώσει άμεσα την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Όλα στο φως», καταλήγει η Χαριλάου Τρικούπη.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024