Κυβερνητικές πηγές: «Ο Κοντολέων δεν ενημέρωσε το Μαξίμου για τις νόμιμες επισυνδέσεις»
Τι λένε κυβερνητικές πηγές για την παραίτηση Δημητριάδη
Απαντήσεις για την παραίτηση του Γρ. Δημητριάδη, δίνουν κυβερνητικές πηγές. Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν δεν έχει καμιά σχέση ο κ. Δημητριάδης με το Predator, ούτε ο ίδιος, ούτε η κυβέρνηση:
«Ο Γρηγόρης Δημητριάδης είναι στην πρώτη γραμμή από την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας . Επί 6 χρόνια έχει σηκώσει πολύ μεγάλο βάρος κι έχει δεχθεί πολύ σκληρές επιθέσεις από πολλές πλευρές. Είναι γνωστό ότι αυτές οι θέσεις είναι «ηλεκτρικές καρέκλες» για αυτό και η παραμονή σε αυτές πχ στις ΗΠΑ είναι 1,5 χρόνο κατά μέσο όρο. Η παραίτηση έχει να κάνει με το κλίμα τοξικότητας που έχει αναπτυχθεί γύρω από το πρόσωπό του. Σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με το Predator με το οποίο ούτε ο ίδιος ούτε η κυβέρνηση έχει καμία σχέση, όπως έχει κατηγορηματικά δηλωθεί».
Τα ίδια κυβερνητικά στελέχη σχετικά με την ΕΥΠ και τη δεύτερη ανακοίνωση για την παραίτηση του Διοικητή ανέφεραν ότι για τη νόμιμη επισύνδεση (παρακολούθηση) με εισαγγελική άδεια, δεν υπήρχε ενημέρωση στο Μέγαρο Μαξίμου.
Αυτός τον οποίο αφορά θα ενημερωθεί αρμοδίως για όλες τις λεπτομέρειες και για το πως ελήφθη η απόφαση από την ΕΥΠ.
Κάποιες λανθασμένες ενέργειες δεν μειώνουν τις σημαντικές εθνικές υπηρεσίες που έχει προσφέρει η ΕΥΠ τα τελευταία χρόνια«, τονίζουν οι ίδιες πηγές.
- To αθυρόστομο, γεμάτο μένος αντίο του Labrinth στο «Euphoria»
- ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετούν τον ένθερμο ευρωπαϊστή και δημοκράτη Γιούργκεν Χάμπερμας
- Συγκλονισμένη η οικογένεια του βόλεϊ για τον θάνατο του Ασημάκη Διονυσόπουλου
- Η «ντρίπλα» του Ράτκλιφ για το μέλλον του Κάρικ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- «Σαρώνουν» οι τηλεφωνικές απάτες και τα ψεύτικα SMS – Τι θα πρέπει να κάνουν οι πολίτες
- Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου»
- «Η Μέγκαν έχει κάνει πλύση εγκεφάλου στον Χάρι» – Οργή για το «παραληρηματικό» δημοσίευμα των The Times
- Έρχονται αυξήσεις στα καύσιμα και κινητοποιήσεις των πρατηριούχων – Διαμαρτυρία για το πλαφόν στο κέρδος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442